fbpx

header

Beogradska nedelja vina i Wine Platz Fest

wine-platz-fest-2022

Veliko finale ovogodišnjeg Belgrade Wine Week-a, Wine Platz Fest, održaće se u Dorćol Platzu. Ova nesvakidašnja vinska žurka okupiće na jednom mestu veliki broj izabranih domaćih i inostranih vinarija.

 

Organizatori festivala, Udruženje građana Vinokultura i Dorćol Platz, pripremiće atraktivan vinski program, kao i brojna gastronomska, muzička i mnoga druga iznenađenja.

 

Četvrta Beogradska nedelja vina održaće se 20 do 25. septembra.

 

Publiku očekuju brojni umetničko-vinski događaji, vinske žurke, degustacije, radionice, popusti za kupovinu vina u vinotekama i restoranima.

 

Ovogodišnje izdanje festivala obeležiće veliki broj vinskih radionica, neformalnih vinskih druženja u umetničkom okruženju. Za razliku od prethodnih godina, očekuje se veći broj tematskih „wine & dine“ događaja.

 

Pored osnovne ideje festivala da se što široj publici približe najzanimljiviji segmenti vinske kulture, njena raznolikost, kao i vinski trendovi, ovogodišnja Beogradska nedelja vina biće posvećena i promociji lokalnih vina i vinarija.

 

Integralni deo festivala Beogradska nedelja vina i ove godine biće manifestacija Španska vina u srcu grada.

 

Završni događaj, Wine Platz Fest, ujedno i finale ovogodišnjeg Belgrade Wine Week-a, održaće se u subotu 24. septembra od 18 do 24 časova u Dorćol Platz-u.

 

Konačna lista učesnika, kao i program biće objavljeni 16. septembra na stranici Belgrade Wine Week-a.

 

Ulaznice za Wine Platz biće dostupne na dan događaja na samoj lokaciji. Cena karte je 1.200 dinara, dok je povratni depozit za vinsku čašu 500 dinara.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište