fbpx

header

Beograd u plamenu zalazećeg sunca Ivone Džudović

ivona-džudovic

Gde god da se do sada pojavila kako bi izložila svoje radove, najviše pažnje je privlačila Ivona Džudović, koliko ručno izrađenim voštanicama, toliko i svojom lepotom. Njen brend se zove „MON’ AMI“ i izgleda svetski.

 

Noćni bazar u Beogradu: Biće hrane, muzike i pića

 

-Sveće su od pčelinjeg voska, izrađene su toplim procesom i sadrže pamučni fitilj što prilikom sagorevanja čiste vazduh i ima plamen zalazećeg sunca – kaže Ivona Džudović koja je specijalnu tehniku proizvodnje sveća savladala nakon dugogodišnjeg proučavanja, a što je potom obogatila svojim ličnim otkrićem.

 

 

-Većina proizvođača vosak topi, a ja sam nekako shvatila da mogu da ga urolam i dobijem proizvod bez topljenja – kaže Ivona Džudović. Njene sveće uglavnom kupuju za venčanja, krštenja i krsne slave. U neke sveće stavi esenciju mirisa jasmina ili sandalovine. U ponudi ima nekoliko veličina sveća i setova pakovanja.

 

Posebno je neobičan model sveće „Alter Deus Rustic” sa svojih 240 grama pčelinjeg voska intenzivnog mirisa dimenzije 20×6 cm, koja gori preko 20 sati.

 

-“Baroque III” je moj omiljeni model sveće. Pored elegantnog držanja i dvočasovnog vrelog plamena zalazećeg sunca, uz miris voska koji suptilno širi po prostoriji, znam da ispušta negativne jone koji pročišćuju vazduh – objašnjava Ivona Džudović.

 

Tu je i “Alter deus” model sveće od pčelinjeg voska (13,5x6cm), koji je pored mirisa jasmina dobio još jednu aromu – sandalovinu.

 

 

-Legenda kaže da se Buda, u jednom od svojih brojnih života pre oslobođenja, sam pretvorio u sandalovo drvo, čiji je opojni, suvi miris obuzimao sve one koji mu se približe, čak i zmije bi ga satima okruživale kao da su začarane – priča Ivona Džudović.

 

Povezane vesti

Besplatne-usluge-karijernog-savetovanja-BOS-karijera-2022

Besplatne usluge karijernog savetovanja

Beogradska otvorena škola sada nudi besplatne usluge karijernog savetovanja, individualno karijerno savetovanje za sve mlade. Može biti onlajn (putem ZOOM-a ili neke druge onlajn platforme) ili uživo – u prostorijama Beogradske

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Majsl Teler
Od štrebera do zavodnika: Kako je Majls Teler ukrao ženska srca u hit filmu “Top Gan – Maverik”
The-Real-McKenzies-Zappa-Barka-2022
The Real McKenzies na Zappa Barci
ellen-allien-barutana-2022
Berlinska tehno zvezda Ellen Allien u Barutani
wine-platz-fest-2022
Beogradska nedelja vina i Wine Platz Fest
dokumentarna-serija-o-kevinu-spejsiju-2022
Snima se dokumentarac o Kevinu Spejsiju

Pozorište