fbpx

header

Wine&Music Festival with Dj Marko Nastić

Wine & Music

U petak, 15. jula, održaće se Wine&Music Festival, kod Juge (terasa hotela Jugoslavija, dunavska strana), koji će trajati od 17 časova do ponoći, a na kom će nastupiti Dj Marko Nastić.

 

Ako ste spremni za novo iskustvo letnjeg hedonizma, pred vama je nesvakidašnji spoj uživanja: celodnevni Dj muzički spetakl, neograničeno konzumacija pića i apetajzera, izložba skulptura Ljubomira Lackovića, najkvalitetnija vina iz domaćih i stranih vinarija.

 

Na festivalu vas očekuje preko 300 etiketa vina, destilati, apetajzeri… Održaće se i glasanje publike za najbolje vino Wine&Music Festivala, kao i umetnička izložba.

 

Marko Nastić je kao šesnaestogodišnjak postao rezident u beogradskim klubovima Industrija i Omen gde je upoznao Dejana Milićevića, s kojim je započeo projekat „TTP“ (Teenage techno punks).

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Nastic (@markonast)

U Industriji je brzo postao umetnički direktor i učvrstio saradnju sa Gordanom Paunovićem i drugim beogradskim promoterima i di-džejevima elektronske muzike. Sledeći projekat je bio promoterski tim „Teška mašinerija“.

 

Tokom devedesetih Marko Nastić je postao sastavni deo svih važnih tehno događaja u Beogradu i Srbiji. Već do svoje 25. godine je svirao sa di-džejevima poznatim u svetskim razmerama kao što su Karl Koks, Riči Hotin, Marko Karola, Kevin Saunderson, Grin Velvet, Adam Bejer, Bili Nesti i Sven Fet. Pridruživanjem timu „Recycled Loops“, kao i potpisivanjem za berlinsku di-džej agenciju „Kne’Deep“, Nastićeva internacionalna karijera nastavlja da cveta.

 

Svoju prvu vanevropsku turneju odradio je 2002. godine u Brazilu, a sada redovno nastupa u Ujedinjenom Kraljevstvu, širom Azije i Evrope.

 

Ne propustite da isprobate kvalitetna vina i slušate jednog od naših najuspešnijih Dj-eva. Karte se kupuju preko Ticket line i na licu mesta 15. Jula, a uz ulaznicu dobija se poklon Riedel čaša.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište