fbpx

header

VROOOM u Elektropioniru

koncert-vrooom-2022

Sastav Vrooom nastupiće u klubu Anti Shop Elektropionir pred beogradskom publikom i svim ljubiteljima rokenrol zvuka.

 

Nakon 150 nastupa u 13 država, uz 37 festivalskih nagrada u muzičkim predstavama Dogvil i Jami distrikt, grupa Vrooom ponovo svira i van pozorišta.

 

Vrooom je muzička grupa iz Beograda, a od 1999. do 2011. godine su objavili pet albuma.

 

Singlovi sa ovih izdanja našli su se u samom vrhu svih značajnih muzičkih top lista u Srbiji. Grupa je održala nekoliko stotina nastupa u Evropi svirajući u različitim koncertnim prostorima. Nastupi su se održavali od underground klubova do velikih koncertnih sala, kao i muzičkih, multimedijalnih i pozorišnih festivala.

 

Članovi grupe Vrooom komponovali su muziku za preko 60 pozorišnih predstava, svirajući u nekima od njih uživo. Tu spadaju i brojni performansi, događaji, izložbe, dokumentarni i igrani filmovi. Neki od ovih muzičko-scenskih projekata bili su najuspešniji u Srbiji kako u pogledu broja gledalaca tako i u pogledu dodeljenih umetničkih nagrada.

 

Dobitnici su brojnih priznanja: „Sterijina nagrada za najbolju originalnu scensku muziku“, nagrada „Davorin Popović“ i „Izvođač godine TV Metropolis“ i mnogih drugih.

 

Od 2017. godine svoju muziku izvode kao deo predstave „Jami distrikt“. Predstava je do sada odigrana preko 90 puta u 13 drzava uz 33 festivalske nagrade.

 

Koncert grupe Vrooom biće održan u subotu 12. marta sa početkom u 21 čas. Ulaznice se mogu kupiti na vratima kluba po ceni od 500 dinara.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište