fbpx

header

Vojko V nastupa u Barutani

Regionalno popularni reper Vojko V održaće koncert 23. juna u beogradskoj Barutani, s početkom u 19 časova.

 

Splitski muzičar i producent prvo se kao Vojko Vrućina, afirmisao kroz delovanje u grupama „Dječaci“ i „Kiša metaka“. Od 2018. neguje izuzetno uspešnu solo karijeru, što je potvrđeno i na nekoliko nastupa u Srbiji, počev od koncerta u beogradskom „Subbeernom centru“ krajem te godine.

 

Tom prilikom, Vojko V je promovisao je debitantski solo album „Vojko“ sa singlovima „Ne može“, „Zovi čovika“, „Pasta Italiana“ i „Kako to“, koji su dostigli višemilionske preglede na Jutjubu.

 

Posebnu pažnju privukla je „Pasta Italiana“, snimljena zajedno sa Krešom Bengalkom i priznatim pop autorom Tončijem Huljićem.

 

Prvo samostalno izdanje je 2019. Vojku V donelo čak tri prtestižne nagrade „Porin“ – za album godine, najbolji album klupske muzike, i najbolje muško vokalno izvođenje.

 

 

Kako sam Vojko V ističe, humor mu je glavni adut.

 

Delovi njegovih pesama postali su fraze u govoru mladih. Ogroman uspeh prvog albuma doneo mu je sijaset koncerata i festivalskih nastupa po Hrvatskoj i regionu, a kulminaciju je predstavljao pun zagrebački Dom sportova u oktobru 2018.

 

Nova pesma „TT33“, za koju je nedavno objavljen i spot, predstavlja treći najavni singl pred objavljivanje drugog albuma „Dvojko“, s kog su već predstavljene numere „Moja lipa“ i „Umoran“.

 

 

„Na muziku koju stvaram najviše utiče sam moj život“, ističe Vojko V.

 

„Prvenstveno mislim na bliže i dalje odnose koje imam sa ljudima. Inspiraciju za tekstove crpim, najčešće, iz tuđih i svojih sitnih mana i pakosti“.

 

Za beogradski koncert Vojka V prvih 200 ulaznica u pretprodaji, putem mreže Tickets, košta 1.000 dinara. Posle toga, cena je 1.200, a na dan koncerta 1.500 dinara.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište