fbpx

header

Velika prolećna Kišobran žurka u klubu Dragstor

Kišobran

Za aprilske Kišobrane uvek se priprema nešto posebno. Poslednja Kišobran žurka pred letnje, open air prostore dešava se 16. aprila i predstavlja plejadu lokalnih i inostranih gostiju, otvaraju se sve prostorije Dragstora, uključujući i secret chambers i žurka se širi na 4 stejdža.

 

Na glavnoj bini su Kišobran DJ-evi, sada već standardno pojačani ekipom Ghetto University i posebnim Live nastupom jedne od najtraženijih mladih muzičkih zvezda u regionu- ZOI.

 

Zoi je rođena u Novom Sadu ali je muzičku karijeru započela u Beogradu sa prvim singlom Eto i potpisala višegodišnji ugovor za najpoznatiju trep izdavačku kuću Bassiviti Digital.

 

 

Svaka pesma koju je objavila dobila je niz pozitivnih utisaka i komentara. Pored zanimljivih vokalnih sposobnosti, autentična je i po stilu odevanja, kao i po estetici muzičkih spotova. Hitovi su joj: Djavoli, Jasno mi je, Nirvana, Bez tebe, Kompromis.

 

 

2021. godine je započela sa nastupima, po beogradskim klubovima, zagrebačkim muzičkim festivalima Drito i WestGate Music Festival, kao i na srpskim Lila Lo, Love festu i Exitovom Main stejdžu i drugim najpopularnijim festivalima u regionu.
Crnu sobu preuzimaju dobro poznati lokalni didžejevi i prijatelji Kišobranaca – Nikola Vemić i Feloneezy, a pridružuje im se zvezda NTS radija, DJ Danielle iz Bristola čija popularnost u poslednjih mesec dana vrtoglavo raste, pa je pre par dana bila i predstavljena na Resident Advisoru u sekciji Mix of the day. Secret chambers je ovog puta rezervisan za Low Income Squad, DIY underground label iz Zagreba koji već godinama kroz svoja izdanja promovišu najrazličitije producente širom sveta, a takođe su jedan od retkih kolektiva koji su dobili emisiju na NTS radiju (slušajte narednu epizodu 7. aprila).

 

Ice Cream Booth će se drmati uz Groove Variations didžejeve – momke koji već godinama rade muzičke emisije za razne internet platforme, a poslednje 3 sezone su na Radio Aparatu.

 

Pretprodaja karata je već u toku u Zaokretu po ceni od 500 dinara, a na vratima će biti 700.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište