fbpx

header

Veče novih komičara u klubu Soul Society

Dobrog smeha nikada dosta, ali ni novih lica, koji puni ambicije i početničkog naboja pretenduju da osvoje domaću stand-up scenu, koja je već uveliko uzela maha i postaje sve popularnija u Srbiji.

 

U sredu 6. aprila od 21 čas, održaće se “Veče novih komičara” u klubu “Soul Society”, na adresi Skver Mire Trailović, gde ćete moći da vidite neka nova lica, koja će vam sigurno izmamiti osmeh.

 

Nove nade srpskog stand up-a, komičari i komičarke koji su osvojili najviše glasova na poslednjoj večeri otvorenog mikrofona nastupaju baš ovde. Njih je petoro, a za mnoge od njih, ovo će biti prvi zvanični nastup.

 

Najbolji među najboljima, prema glasovima publike i žirija, dobijaju priliku da nastupaju u klubu, pred publikom.

 

Stand-up

Foto: prixabay

 

Veče će voditi naš komičar Nebojša Čupa Potkrajac, a na 17. večeri otvorenog mikrofona koja je održana u utorak 29. marta 2022. u klubu Soul Society, publika i žiri odabrali su 5 pobednika: Miguel Jaramillo, Miloša Miranovića, Ivana Jovića, Milana Božića i Milutina Čolovića.

 

Organizacija Standup.rs već 11 godina organizuje open mic večeri (večeri otvorenog mikrofona) kako bi pronašla mlade nade srpske komedije!

 

Cena ulaznice iznosi 300 RSD, a rezervacije možete vršiti pute broja telefona: 063377420. Ne propustite da vidite nove nade srpske stand-up scene 6. Aprila od 21 čas.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište