fbpx

header

Veče novih komičara u klubu Soul Society

Dobrog smeha nikada dosta, ali ni novih lica, koji puni ambicije i početničkog naboja pretenduju da osvoje domaću stand-up scenu, koja je već uveliko uzela maha i postaje sve popularnija u Srbiji.

 

U sredu 6. aprila od 21 čas, održaće se “Veče novih komičara” u klubu “Soul Society”, na adresi Skver Mire Trailović, gde ćete moći da vidite neka nova lica, koja će vam sigurno izmamiti osmeh.

 

Nove nade srpskog stand up-a, komičari i komičarke koji su osvojili najviše glasova na poslednjoj večeri otvorenog mikrofona nastupaju baš ovde. Njih je petoro, a za mnoge od njih, ovo će biti prvi zvanični nastup.

 

Najbolji među najboljima, prema glasovima publike i žirija, dobijaju priliku da nastupaju u klubu, pred publikom.

 

Stand-up

Foto: prixabay

 

Veče će voditi naš komičar Nebojša Čupa Potkrajac, a na 17. večeri otvorenog mikrofona koja je održana u utorak 29. marta 2022. u klubu Soul Society, publika i žiri odabrali su 5 pobednika: Miguel Jaramillo, Miloša Miranovića, Ivana Jovića, Milana Božića i Milutina Čolovića.

 

Organizacija Standup.rs već 11 godina organizuje open mic večeri (večeri otvorenog mikrofona) kako bi pronašla mlade nade srpske komedije!

 

Cena ulaznice iznosi 300 RSD, a rezervacije možete vršiti pute broja telefona: 063377420. Ne propustite da vidite nove nade srpske stand-up scene 6. Aprila od 21 čas.

Povezane vesti

Besplatne-usluge-karijernog-savetovanja-BOS-karijera-2022

Besplatne usluge karijernog savetovanja

Beogradska otvorena škola sada nudi besplatne usluge karijernog savetovanja, individualno karijerno savetovanje za sve mlade. Može biti onlajn (putem ZOOM-a ili neke druge onlajn platforme) ili uživo – u prostorijama Beogradske

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Majsl Teler
Od štrebera do zavodnika: Kako je Majls Teler ukrao ženska srca u hit filmu “Top Gan – Maverik”
The-Real-McKenzies-Zappa-Barka-2022
The Real McKenzies na Zappa Barci
ellen-allien-barutana-2022
Berlinska tehno zvezda Ellen Allien u Barutani
wine-platz-fest-2022
Beogradska nedelja vina i Wine Platz Fest
dokumentarna-serija-o-kevinu-spejsiju-2022
Snima se dokumentarac o Kevinu Spejsiju

Pozorište