fbpx

header

Urnebesni stand-up u Beogradu: Najbolji komičari iz Amsterdama

Stand-up-Beograd-Amsterdam

U utorak, 18. januara, u pabu „Black George“, beogradska publika će uživati u selekciji najboljih stand-up komičara iz Amsterdama.

 

Engleska komedija samo za jednu noć iz grada koja vam donosi travu, prostituciju i Anu Frank.

 

– Doživite neke od najboljih internacionalnih komičara sa amsterdamske komediografske scene u Beogradu. Jedinstvena i urnebesna emisija koju ne želite da propustite – ističu iz organizacije.

 

Ulaznice se dobijaju putem rezervacije jer je emisija zasnovana na donacijama. Ulaz je besplatan, ali je broj mesta ograničen. Ističe se da je neophodno prijaviti se za besplatnu kartu kako bi mesto ostalo zagarantovano.

 

Stand-up šou počinje u 20 časova.

 

O komičarima

 

Fedor Ikelaar

 

Fedor Ikelar je rođeni i odrasli Holanđanin, koji se u Holandiji uvek osećao pomalo neprikladno. Kombinacijom oštre duhovitosti i drugih gluposti, on prenosi svoje iskustvo iz života, rada i neuspeha u inostranstvu. Poslednjih godina je nastupao širom sveta od Kejptauna do Kalkute. Spajajući svoje iskustvo na putovanju po svetu, od odrastanja u Holandiji i Francuskoj do putovanja svetom i završetka visoko na Himalajima. Svojom jedinstvenom perspektivom uspeva da svoje petljanje u inostranstvu na egzotičnim mestima učini veoma povezanim i prijatnim.

 

Alina Šaripova

 

Alina Šaripova je rusko-belgijska komičarka koja živi u Amsterdamu. Njeni prijatelji je često upoređuju sa herpesom, jer ona nikada ne nestaje. Šaripova kaže da bi njen posao iz snova bio dizajniranje kolačića sudbine, ali će u međuvremenu stand up komedija jednostavno morati da radi.

 

Luana Elena Matei

 

Luana je mlada rumunska komičarka u usponu na amsterdamskoj sceni. Njena komedija je smešna, pronicljiva i vešto obuhvata iskustva koja je doživela širom sveta.

 

Sid Singh

 

Sid Sing je stand-up komičar i improvizator na turneji. Trenutno je pisac za BBC-jev „Comic Relief“ nakon što je pisao za BBC 3 „Muzlamic“ i „Comedi Central UK Modern Horror Stories“. Njegov trenutni šou „Illegali Funni“ je nastavak njegovog hita „American Refugee“ koji je rasprodat u 15 zemalja Evrope i Severne Amerike. „American Refugee“ proglašen je za jednu od 4 najbolja besplatna nastupa na „Edinburgh Fringe Festivalu 2019“. Bivši Sid Singh bio je član glumačke ekipe za čuveno pozorište Boom Chicago u Amsterdamu, čiji su prethodni alumni takođe bili Džordan Pil, Džejson Sudekis, Set Majers i Amber Rafin.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište