fbpx

header

„Ukusi Španije” u „Belgrade kitchen party” – Veče u kom će uživati sva vaša čula

Ukusi Španije

Jedno od mesta u Beogradu u kom se događa rapsodija ukusa tradicionalnih jela sa razliičitih svetshih destinacija je “Belgrade kitchen party”, u kom se 20. februara od 19 časova održavaju “Ukusi Španije”, događaj u kom će uživati sva vaša čula.

 

Radionica španske kuhinje na kom se tražilo i mesto više, uz italijansku i našu kuhinju, svojevrsna je kulinarska mediteranska avantura.

 

Ovoga puta na meniju će se naći paelju (kraljica svih stolova u Španiji), pinčose i tradicionalni španski slatkiš (Crema Catalana).

 

Uz radionicu pripreme ovih preukusnih jela, savete Stefana i uživanje u ukusu hrane koju ste sami spremili, imaćete priliku da probate i vina iz različitih španskih regija i njihovim aromama upotpunite ovaj fantastičan kulinarski dogadjaj.

 

 

Imate priliku da povedete: prijatelje, porodicu, a možede i da dođete samostalno.

 

U cenu je uračunata radionica pripreme hrane sa profesionalnim kuvarom i večera u čijoj ste pripremi učestvovali, a kotizacija iznosi 3.700 RSD.

 

Broj mesta je ograničen a rezervacije su obavezne, a možete ih vršiti na broj telefona 065.600.7171 info@belgradekitchenparty.com.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište