fbpx

header

Sva kulturna dešavanja u gradu narednih dana

kulturna-dešavanja

Došao je kraj pozorišnoj sezoni, ali će ljubitelji kulture i umetnosti i narednih dana biti u prilici da uživaju. Osim mnogo izložbi koje su u toku, narednih dana predstoji još zanimljivih događaja. Koja nas sve kulturna dešavanja očekuju?

 

U Teatru levo (Resavska 11), u četvrtak, 30. juna, besplatno možete pogledati predstavu „Rastibuđilizovane klejbezable“.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Teatar Levo (@teatarlevo)

 

Za ljubitelje književnosti biće otvorena vrata Velike sale SKC-a, 30. juna, gde će se predstaviti knjige Vladimira B. Perića „Etide“ na kom pored autora učestvuje i Đorđe Đurđević.

 

U galeriji iste ustanove 4. jula biće izložba plakata Matije Simovića, a naredni dan izložba radova studenata odseka Primenjeno vajarstvo FPU u Beograd.

 

U galeriji SKC Novi Beograd narednih sedam dana održavaće se dečja škola stripa Lajkovac.

 

Poslednje junske večeri, u amfiteatru SKC-a je razgovor sa piscem Bojanom Ljubenovićem, autorom knjige „Pisma iz Srbije“ i „Ništa nije smešno“.

 

Isto veče je i otvaranje nove Galerije grafički kolektiv, galerije u pokretu, u ulici Dragoslava Jovanovića 11. Tom prilikom biće prikazana izložba grafike i dodela nagrade Veliki pečat.

 

U Prodajnoj Galeriji „Beograd“ na Kosančićevom vencu 19 biće otvaranje izložbe Jadranke Proti- „Ephemera/ Monochromes“.

 

 

U Rimskoj dvrani Biblioteke Grada Beograda, 30. juna u 19 sati je predstavljanje knjige „Supruge srpskih vladara iz dinastije Karađorđević i Obrenović“ autora Uroša Milivojevića na kom učestvuju Nebojša Joavnović i Dušan Omčikus.

 

Prvog dana juna na istom mestu u 19 sati je predavanje i konverzacija o knjizi „Kako se čuvaju knjige“ i razgovor sa Jovanom Iverzić, saradnicom Univerziteta Djuk u Severnoj Karolini.

 

Prvog dana jula na programu Doma omladine Beograd je Koncert na Zidiću: Ivan Jovanović.

 

Kulturna dešavanja u Beogradu su svuda, pozovite prijatelje i napravite turu po gradu.

 

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište