fbpx

header

Stand up “Kompleksander” za ljubitelje crnog humora

Aleksandar Perišić

Ko čije nesigurnosti hrani? Ko mu sve smeta? Ko mu sve naročito smeta? I šta su mu to feministkinje toliko nažao uradile? Otkriće nam Aleksandar Perišić 6. marta u svojoj stand up komediji “Kompleksandar” u Ben Akibi od 20 i 30 časova.

 

Ono što komičara razlikuje od drugih je pozamašna doza crnog humora koja njegovim komedijama upravo daje posebnu čar.
U svom drugom po redu “one man show-u” Aleksandar je rešio da malo dublje zakopa po sebi i sa publikom podeli lične nesigurnosti. Ali jedno je i dalje sigurno, da laže kao pas. O svom stand up-u, Perišić kaže sledeće:

 

“Ko čije nesigurnosti hrani? Ko mu sve smeta? Ko mu sve naročito smeta? I šta su mu to feministkinje toliko nažao uradile? U toku poslednjih sedam godina Aleksandar se borio da savlada formu stand – up komedije, ali je zapostavio borbu sa sobom i to je dovelo do ozbiljnih posledica. Skočila mu popularnost – postao arogantan, skočila mu primanja – postao alav, skočio mu pritisak – postao hipohondar. Iskompleksiran i levo i desno, ali nekako gleda da se drži u sredini. Psiholog je digao ruke, publika je sledeća na spisku. Za razumevanje predstave je poželjno poznavanje latinskog jezika. Nije presudno.
Stand up šou “Kompleksandar” premijerno je izveden u Kraljevu i Beogradu u februaru 2018. godine. Beogradska premijera u Ben Akibi održana 27. februara bila je rasprodata.

 

Aleksandar Perišić je pobednik prvog Otvorenog mikrofona u organizaciji Standup.rs, što ga čini pionirom stand up scene kod nas. U 8 godina rada obišao je veliki broj gradova u Srbiji i regionu, nastupao je na svim festivalima stand up komedije u regionu, takođe je nastupao na engleskom jeziku u Mađarskoj i Bugarskoj u okviru festivala. Sa kolegom Srđanom Dinčićem već 3 godine nastupa u okviru Večeri Improvizacije, a sa koleginicom iz Hrvatske, Marinom Orsag od 2014. godine nastupa u stand up show-u „Kaj bre?“ koji je postao jedna od najgledanijih stand up predstava u Srbiji i Hrvatskoj.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište