fbpx

header

Stand-up komedija “Žene koje pričaju” u klubu “Ben Akiba”

Komični komadi su uvek dobrodošli, pogotovo kada se izvode u nesvakidašnjem ambijentu, a ovoga puta komičarski trio „ŽKP“ održaće stand-up komediju u prostorijama prestoničkog kluba „Ben Akiba“ 25. januara s početkom u 20,30 čaova.

 

„Žene koje pričaju“ su po svemu sudeći jedan naizged neobičan trio, koji čine gej dečaka u telu odrasle lezbejke, pionirke homoseksualnosti u Alibunaru i žene koja ima muža Španca, dete sa havajskim imenom i živi na Banovom brdu.

 

Trio je počeo sa radom kada su u novembru 2021. godine otvorile festival queer filma “Merlinka”, a od tada nastupaju po beogradskim klubovima, ali i u drugim gradovima u Srbiji i regionu.

 

Foto: Promo

 

Ana Zlatanović rodom je iz Obrenovca, branila je Srbiju od terorizma, slušala žalbe ljudi u call centru, a svojevremeno je zašla u vrtlog alkoholizma, o kom otovreno govori i u stund-up komediji.

 

Jelena Mandarić iz Alibunara, “trbuhom za kruhom” krenula je u Zagreb, gde je otpočela svoju stund-up karijeru, ali je nakon nekog vremena rešila da se vrati u Beograd. Svojevremeno se bavila košarkom, gde je bila odbranbeni igrač, a tu se njena karijera završava. O sebi kaže da “želi da pronađe svoj debeli ‘lad, obogati se, kupi barku i postane gusar”.

 

Jagoda Jovanić je profesorka španskog jezika, bivša diplomatkinja, i web dizajner. Već pet godina udata je za Španca sa kojim ima dete kom je dala ime Kai, što na havajskom znači ocean. Jagoda, Španac i dete sa havajskim imenom i dva prezimena žive na Banovom Brdu sa svoja dva psa.

 

Kako izgledaju životi svakog člana tria ponaosob kroz prizmu humora njih tri pričaju u okviru  zajedničko stund-up iskustva. U Stund-up komediji “Žene koje pričaju” ćete ih još bolje upoznati i smejati se njihovim anegdotama i opaskama kojih imaju na pretek.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište