fbpx

header

Stand-up komedija „Ružičaste naočare“ u Ben Akibi

ruzicaste-naocare

Jedna od najboljih stand-up komičarki na svetu Marina Osag, pred beogradskom publikom 9. februara izvešće svoj šou „Ružičaste naočare“, s početkom u 20:30 časova.

 

Početkom decembra 2015. godine Marina Orsag je izabrana za najbolju stand-up komičarku kontinentalne Evrope i Rusije na prestižnom takmičenju „Jokenation“. Tada je 38-ogodišnjoj Marini pripala čast da nastupi u slavnoj Stravinski dvorani u švajcarkom Montreuxu zajedno sa ostalih 9 pobednika.

 

U svom trećem solo stand-up šou Marina će proći kroz faze detinjstva, odrastanja, neodrastanja, izgubljenih i nađenih ljubavi, kao i kroz sve one sitne apsurdne stvari koje nas svakodnevno okružuju.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Orsag (@marinaorsag)

– U poslednjih jedanaest godina rada na stand-up komediji te kroz život shvatila sam koliko je bitno gledati na svet oko sebe pozitivno i zadržati dete u sebi. Zato sam ovaj puta odlučila da sa publikom podelim sve one pozitivne stvari u životu, a one negativne kroz da kroz smeh okrenem na pozitivu. Posebno me veseli što ću publici pokazati kako promatram svet kroz moje ružičaste naočare – izjavila je Marina o svom stand-upu.

 

Ne propustite stand-up komediju “Ružičaste naočare” u „Ben Akiba comedy club & bar” 9.februara.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište