fbpx

header

Stand up komedija „Mikrofonija“ – Srđan Jovanović u Ben Akibi

Srđan Jovanović

Ben Akiba“ je od beogradskog kluba postao mesto prepoznatljivo po kvalitetnom humoru, a nudi najbolje stand-up komedije kod nas. Jedan od najboljih domaćih zabavljača i voditelj kultne emisije „Mentalno razgibavanje“ Srđan Jovanović – stand up komičar, stiže u Ben Akibu, sa svojim nastupom ”Mikrofonija”, koji će se održati 27. februara u 19 i 30 časova.

 

Njegova najpoznatija stendap komedija je „Privid života“. Premijerno je izvedena na čuvenom Lent festivalu u Mariboru, a njegova najnovija komedija “Mikrofonija” takođe je pobrala sve simpatije.

 

 

Humor je Srđanu doneo različite nagrade, između ostalih i za najboljeg mladog glumca na festivalu Dani komedije, nagradu „Ljuba Moljac“ za najboljeg stand up komičara na festivalu monodrame u Zemunu, kao i nagradu za najboljeg komičara „Stand up Adria awards“ u Skoplju.

 

Srđan Jovanović je rođen u Beogradu 17. jula 1979. godine. Glumu je diplomirao 2000. godine na Akademiji umetnosti BK. Igra u pozorištima u Beogradu. Bavi se stendap komedijom. Radi sinhronizacije crtanih filmova i serija za studije Prizor, Laudvorks, Studio, Hepi TV, Blu haus, Mobi i Vočaut. Snimio i je nekoliko TV reklama.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

fadolinka-maja-milinkovic-koncert-2022
12. Ethno Fusion Fest otvara nestvarna Fadolinka
svetski-festival-pantomime
Svetski festival pantomime: Predstavljen bogat program
Agents-Of-Time-zurka-barutana-2022
Agents Of Time: Italijanski duo stiže u Beograd
Letnji-Gradski-sajam-knjiga-kc-grad-2022
Letnji Gradski sajam knjiga + predstavljanje dve knjige
Omaž-Vasku-Popi-narodna-biblioteka-srbije2022
Omaž Vasku Popi ciklusom „Pisac u biblioteci, večeri na Kosančiću“

Pozorište