fbpx

header

Srđan Dinčić i veče komedije: Stand-up Show “U procesu”

srđan-dinčić-u-procesu

Novi stand-up show “U procesu” proizilazi iz duhovite mašte koju u sebi krije Srđan Dinčić. Sa nastupom na Velikoj sceni BitefArtCafe-a, 4. februara u 21h, obradovaće sve ljubitelje smeha do suza i večeri koje navode na razbibrigu do zore.

 

Srđan Dinčić je premijerno izveo ovaj show u okviru 11. festivala “StandUpFest”, u oktobru prošle godine, a sada će zabaviti i publiku koja na vreme bude rezervisala svoja mesta u BitefArtCafe-u. Kao jedan od najboljih komičara na Balkanu, Dinčić je do sada imao četiri specijala, koja su nosila nazive: “Ispod nevidljivog kišobrana”, “Laž po istinitom događaju”, “Đavo iz jagode” i “Treće stanje”.

 

Iza sebe ima deceniju rada i hiljade nastupa u regionu, dok je danas, osim stand-up komičar, ujedno i scenarista emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem”. Takođe, Srđan Dinčić može da se pohvali činjenicom da je “napunio” sve redove nekadašnjeg Doma Sindikata prethodno spomenutim show-om “Đavo iz jagode”, a danas je i producent i promoter programa standup.rs.

 

Zaputite se na adresu Mitropolita Petra 8 u Beogradu, pravo ka BitefArtCafe-u i pripremite dobru količinu papirnih maramica – plakanje od smeha je potpuno očekivano!

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište