fbpx

header

Specijal Nikole Radojlovića „Mala neprijatnost“ u BitefArtCafeu

nikola-radojlovic-mala-neprijatnost-bitefartcafe-2022

Na programu je novi one man show Nikole Radojlovića „Mala neprijatnost“. Nastup će biti održan na letnjoj sceni kluba BitefArtCafe – Summer Stage na Kalemegdanu.

 

Specijal „Mala neprijatnost“ je premijerno izveden na 11. festivalu komedije Stand Up fest u Ben Akibi 12. oktobra 2021. godine.

 

Kako je nastao show „Mala neprijatnost“?

 

Nikola se smorio kada je shvatio da njegov vredniji imenjak Jokić ima 7 godina manje. Obraduje se kad čuje da još ima mladih koji slušaju pravu, kvalitetnu, izvornu Seku Aleksić iz 2003. godine, a ne ove autotjun gluposti danas.

 

Slučajno je otkrio da može da zadovolji više nepoznatih žena istovremeno. Od tada ne propušta da ponese lepezu u autobus. U svoj život uveo je novine poput joge, grupne psihoterapije, čašice žestine posle ručka. Sve je to uradio da bi se samo osećao standardno. Preterano inspirativna svakodnevnica mu je dijagnostikovana pre par godina zbog čega je umalo završio na inspiratoru. Ipak, sada je dobro, odnosno, standardno, a sve što mu se dešavalo skupio je u dve reči: „Mala neprijatnost“.

 

Prethodni one man show Nikole Radojlovića „Ne bih da mračim“ bio je na repertoaru BitefArtCafe kluba tri godine unazad. Nikola Radojlović je poslednjih šest godina član organizacije Standup.rs. Njegov smisao za humor je nešto što bi neko nazvao crni humor. Oni koji znaju Nikolin rad, najverovatnije bi samo klimali glavom i smejali se.

 

Specijal Nikole Radojlovića zakazan je za subotu, 16. jul sa početkom u 21 čas. Vrata će biti otvorena u 20 časova, a program počinje u 21.

 

Cena ulaznice je 500 dinara. Broj telefona za rezervaciju ulaznica i informacije, od 10 do 22 sata je 063 377 420.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište