fbpx

header

Rezidencija kneza Pavla: Novogodišnja, kućna žurka

rezidencija-kneza-pavla-docek-2022

Ako ste mislili da ste čuli za svaku žurku koja je organizovana sa ciljem da “kruniše” 2021. godinu – promislite još jednom. Rezidencija kneza Pavla, u samom centru grada i na svega nekoliko minuta od “Politikine” zgrade, “vrveće” od velike gužve u svih 300 raskošnih kvadrata.

 

Prvobitno namenjena za održavanje balova i velikih svečanosti, ova vila oduševljava ne samo svojom bogatom istorijom, već i prostorijama koje su toliko prostrane da izazivaju vrtoglavicu. Rezidencija kneza Pavla je arhitektonski projektovana tako da se proteže na dva nivoa,sadrži dugačak hol, balsku dvoranu i dve velike prostorije na spratu, a celokupan plac može da se pohvali i obimnijim dvorištem.

 

 

Uoči dočeka, Šafarikovom 7 komešaće se ritmovi sa čak tri stejdža, pružajući svim gostima ugođaj dostojan prvih sati tek započete godine! Kompletan repertoar pogledajte u nastavku i shvatite ga kao poziv da zauzmete svoje mesto na plesnom podijumu.

 

STAGE 1, prizemlje:
DADA Selectah – mejnstrim hitovi, R&B, Hip Hop, Reggaeton
KES K SE – Disco, Hip hop, Rock, Pop, Synth

STAGE 2, 1. sprat:
DJ Dulex & DjOgnjen Krstic – domaći i jugoslovenski hitovi, od osamdesetih do danas
Marko Gangbanger – Retro i moderni plesni hitovi

STAGE 3, 2. sprat
DJ Matinee & DJ Tessa Sheila – 80s VS 90s – unakrsni hitovi dve zlatne decenije muzike

 

 

Ako odluka gde ćete za Novu još uvek nije “pala” – vreme je da presečete. Rezidencija kneza Pavla omogućiće vam da dočekate 2022. u samom središtu atmosfere za pamćenje, ali i prepričavanje. Dobrodošli!

 

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište