fbpx

header

Retrospektakl okuplja domaću scenu: Žurka koja se ne zaboravlja

Retrospektakl

Retrospektakl 2022 je žurka koja će biti održana 16. aprila, od 21 do 7 sati sledećeg dana u Luci Beograd.

 

Trebalo je da se održi 21. maja 2021. godine, kao i 2020., ali je neizvesna situacija sa kovidom pomerila događaj.

 

– S obzirom na to da su dosadašnje mere i dalje na snazi, a da u narednom periodu ne bismo imali dovoljno vremena za produkciju događaja u obimu koji je bio prvobitno planiran, primorani smo da Retrospektakl pomerimo za april sledeće godine – obavestio je tada publiku DJ i organizator Marko Nastić.

 

Sve karte koje su kupljene, a nisu zamenjene, važe i za ovo izdanje Retrospektakla.

 

U maju 2018. godine, obeleženo je 20 godina u jednom originalnom konceptu. Tom prilikom su disk džokeji napravili jedinstveni muzički događaj koji je okupio generacije DJ-eva i publike na jedno mesto.

 

Nakon dvogodišnje pauze, odlučeno je da se Retrospektakl ponovi kako bi ponovo sproveli publiku kroz jedinstveno klupsko iskustvo.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RETROSPEKTAKL 2020 (@retrospektakl)

 

Retrospektakl je nadmašio sva očekivanja i žurka je ostala upamćena po vajbu upotpunjenom jedinstvenom muzičkom strukturom. Smenjivali su se neki od najvećih hitova koji su obeležili prethodnih 20 godina elektronske muzike.

 

– Biće mi velika čast da ponovo budem host Retrospektakla koji želimo da pretvorimo u revijalni skup domaće scene elektronske muzike, sa ciljem da jednom godišnje okupimo sve drage ljude na jedno mesto – ocenio je Nastić.

 

U aprilu 2022. godine ponavlja se susret DJ-eva koji su stvarali našu scenu i publike koja ih je pratila sve ove godine. Nastić je ovu priliku iskoristio da najavi da će produkcija događaja Retrospektakl podići na jedan potpuno novi nivo.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište