fbpx

header

RATM Real Tribute u Elektropioniru

RATM-Real-Tribute-2022

Za sve ljubitelje benda Rage Against The Machine, klub Anti Shop Elektropionir predstavlja nastup sastava Township Rebellion, RATM Real Tribute.

 

Township Rebellion počeo je sa radom daleke 2008. godine. Nastali su sa željom da odaju počast jednom od najvećih bendova ikada, Rage Against the Machine.

 

Bend od 2017. godine radi pod etiketom „Real Tribute“ buking agencije. RATM Real Tribute je ostvario zapažene nastupe i van granica Srbije, u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

 

Neke od značajnijih nastupa bend je odsvirao na festivalima, Exit, Lake Fest u Nikšiću, Refuse/Resist u Kikindi, Countryside Jam u Vršcu, Breaking the Silence kultnom Smederevskom festivalu, festivalu Beograd živi noću. Takođe, svirali su i u nekim od najpoznatijih beogradskih prostora za održavanje koncerata. Među njima je potrebno posebno izdvojiti klubove Akademija, KST, SKC living room, Božidarac, Fest.

 

Na tom putu je bend sticajem okolnosti delio binu sa mnogim domaćim mejnstrim i underground bendovima. Neki od njih su Eyesburn, Kanda, Kodža i Nebojša, Block Out, Overdrive, Iskaz, Downstroy, Thimble, Soulcage, Sicksoul, Siempre Peligroso, Ućuti pas, Piknik, Hype, Žuta minuta, Seljačka buna, YOX i mnogi drugi.

 

Paralelno sa radom u ovom bendu članovi su aktivni i na polju autorske muzike. Rade u okviru bendova Forgotten Scream, Direct drive, Drum, ex Deca Apokalipse.

 

Bend čine vokal Milan Jakić, gitarista Nikola Nenin, bubnjar Nikola Grozdanić i basista Koča Davičo Denić.

 

Koncert se održava u subotu 19. februara sa početkom u 21 čas, dok su vrata kluba otvorena od 20.30. Cena ulaznice je 500 dinara, a kupuje se u Elektropioniru u Cetinjskoj 15.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište