fbpx

header

Pop Quart: doček Nove godine, na urban način

pop-quart-docek-2022

Ako moramo da izaberemo samo dva sinonima za provod koji predstoji u Pop Quart-u, neka to budu pop i synth “bitovi” današnjice. Doček Nove godine zaslužuje i jednu nenadmašnu žurku, zato se nadamo da već imate spremne cipelice za ples!

 

Pop Quart sada već tradicionalno “vuče korene” sa dobro poznatih splavova, kao što su: Štrafta, Šlep, Peron i Kenozoika, a to znači da je ulica Nikole Spasića 3, u samom centru grada, postala neizbežna tačka u kojoj svaki provod počinje, ali se i završava duboko u noć. Iako je to činjenica koja među ljubiteljima dobrog vikend provoda važi već neko vreme, doček 2022. godine osmišljen je i organizovan tako da ispuni očekivanja i novih gostiju Pop Quart-a, navodeći ih na đuskanje bez i jedne pauze.

 

DJ Ogi, maestro koji stoji iza nekih od najkarakterističnijih žurki Beograda – “GTA Vice City”, “Ko to tamo đuska” i “U ime popa i syntha”, potrudiće se da se iz zvučnika čuju isključivo najveći hitovi The Weeknda, Bruna Marsa, Beyonce, Rihanne, Due Lipe, pa i tvrđi zvuk bendova The Killers, My Chemical Romance i drugih.

 

Stavite jednu višnjicu na šlag 2021. godine i dočekajte 2022. baš kako priliči – rasplesano, nasmejano i ushićeno, jer najbolje žurke tek predstoje.

 

Ulaznice rezervišite što pre putem Instagram stranice ili pozivom na broj telefona: 062/23-00-17.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište