fbpx

header

Hooverphonic ponovo u Beogradu sa dva koncerta

koncert-Hooverphonic-Beograd-2022

Sastav Hooverphonic ima dva zakazana koncerta u Beogradu. Još će svirati u originalnoj postavi. Koncerti se održavaju u Bitefartcafe Summer Stage-u, 26. i 27. maja.

 

Hooverphonic svojim trećim albumom „Tri veličanstvena“ potvrdio je svoj status. Ovaj album, koji sada spada u klasike, dodao je ključne hitove „Vinegar & Salt“, „Out of Sight“ i „Jackie Cane“ kanonu benda uz njihov evergreen „Mad About you“.

 

Dvadeset godina kasnije, nijedna pesma ne zvuči zastarelo i nijedan hiroviti muzički trenutak nije protraćen. Ne postoji bolji način da se proslavi 20 godina „Mad about you“ nego novom koncertnom turnejom. Tu je i neočekivani povratak pevačice Geike Arnaert.

 

Hooverphonic je legendarni belgijski bend, koji se izdvojio u masi komercijalnih bendova još sredinom ’90. godina. Tada su oborili sa nogu čitavu Evropu veštim spajanjem alternativne rok muzike sa ambijentalnim stilom, elektronikom i indie zvukom. Tokom protekle dve decenije, bendu su se pridruživali razni muzičari, uključujući Liesje Sadonius, Kyoko Baertsoen, Esther Lybeert, Geike Arnaert i Noémie Wolfs.

 

Njihove pesme su postale i deo muzike uticajnih filmova i serija. Neki od njih su: „Ukradena lepota“, „Znam šta ste radili prošlog leta“, „CSI“, „Entourage“, „Nikita“, i mnoge druge.

 

Ulaznice po ceni od 1.500 dinara su za stajanje. Nakon kupovine karte, moguće je rezervisati mesto u klubu na broj 063/594054. Broj mesta za stolovima je ograničen. Ulaznice su u prodaji onlajn na new.tickets.rs, kao i na prodajnim mestima Ticket Visiona širom Srbije.

Povezane vesti

izlozba-tvoj-pogled-na-svet-2022

Otvorena izložba „Tvoj pogled na svet“

Izložba „Tvoj pogled na svet“ okuplja deset srpskih najboljih umetničkih fotografa.   To su Miša Obradović, Braca Bratislav Nadeždić, Nebojša Babić, Sever Zolak, Jelena Jovanov, Marko Vulević, Miloš Nadaždin, Vukica

Opširnije »

Popularno

Najnovije

Dyed-Soundorom-Apollonia-Barutana-2022
Dyed Soundorom iz Apollonie dolazi u Barutanu!
bjesovi-koncert-klub-fest-2022
Bjesovi nastupaju u Bašti kluba Fest
izlozba-tvoj-pogled-na-svet-2022
Otvorena izložba „Tvoj pogled na svet“
Belef
Otvoren 30. jubilarni BELEF predstavom "Drama o kraju sveta"
Weekend Bazzar 25. i 26. juna na Sava promenadi
Weekend Bazzar na Sava promenadi obećava ludi provod

Pozorište