fbpx

header

Hooverphonic ponovo u Beogradu sa dva koncerta

koncert-Hooverphonic-Beograd-2022

Sastav Hooverphonic ima dva zakazana koncerta u Beogradu. Još će svirati u originalnoj postavi. Koncerti se održavaju u Bitefartcafe Summer Stage-u, 26. i 27. maja.

 

Hooverphonic svojim trećim albumom „Tri veličanstvena“ potvrdio je svoj status. Ovaj album, koji sada spada u klasike, dodao je ključne hitove „Vinegar & Salt“, „Out of Sight“ i „Jackie Cane“ kanonu benda uz njihov evergreen „Mad About you“.

 

Dvadeset godina kasnije, nijedna pesma ne zvuči zastarelo i nijedan hiroviti muzički trenutak nije protraćen. Ne postoji bolji način da se proslavi 20 godina „Mad about you“ nego novom koncertnom turnejom. Tu je i neočekivani povratak pevačice Geike Arnaert.

 

Hooverphonic je legendarni belgijski bend, koji se izdvojio u masi komercijalnih bendova još sredinom ’90. godina. Tada su oborili sa nogu čitavu Evropu veštim spajanjem alternativne rok muzike sa ambijentalnim stilom, elektronikom i indie zvukom. Tokom protekle dve decenije, bendu su se pridruživali razni muzičari, uključujući Liesje Sadonius, Kyoko Baertsoen, Esther Lybeert, Geike Arnaert i Noémie Wolfs.

 

Njihove pesme su postale i deo muzike uticajnih filmova i serija. Neki od njih su: „Ukradena lepota“, „Znam šta ste radili prošlog leta“, „CSI“, „Entourage“, „Nikita“, i mnoge druge.

 

Ulaznice po ceni od 1.500 dinara su za stajanje. Nakon kupovine karte, moguće je rezervisati mesto u klubu na broj 063/594054. Broj mesta za stolovima je ograničen. Ulaznice su u prodaji onlajn na new.tickets.rs, kao i na prodajnim mestima Ticket Visiona širom Srbije.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište