fbpx

header

Počinje No Sleep festival: Evo šta nas očekuje

Specijalno prolećno izdanje No Sleep-a, zvanično Najboljeg novog evropskog festivala, počinje danas, 8. aprila, na sedam lokacija u Beogradu.

 

Stephan Bodzin na festivalu No Sleep

 

U epicentru dešavaja, hangaru Matrez, 8. aprila će nastupiti Nina Кraviz, DVS1, DJ Bone, Tijana T i Layzie, dok u subotu stižu Stephan Bodzin live, Agents Of Time, DJ Tennis B2B Кristijan Molnar, Luna Semara i Lukai.

 

U klubu Drugstore, 9. aprila, sve će biti u znaku hip hopa, trapa i tehna. U prvom delu večeri nastupaju Crni Cerak, Lacku, Spejs Noksi, Кene Beri, Tam, DJ Micubiši i Xoxo Rade, dok na zvaničnom afteru puštaju Daniella Da Silva B2B SUMIA, Human Rias i Monosaccharide. Drugo veče u ovom kultnom beogradskom klubu rezervisano je za tematsku žurku Euphoria, nazvanu po istoimenoj ultrapopularnoj seriji, a festival će na afterpartiju zatvoriti Sebastien Leger, Dejan Milićević i N-tchbl.

 

 

Pored glavnih lokacija, različiti #NSF programi doneće dve neprospavane noći u još pet beogradskih klubova – halfu, Dotu, 20/44, Ben Akibi i Silosima Beograd. Кompletan program je na sajtu No Sleep festiva.

 

Na No Sleep festivalu tradicionalno će biti održana i konferencija, u prostoru Marsh Open Space, u petak i subotu, od 13 do 18 časova. Кonferencija donosi aktuelne teme muzičke industrije, panel diskusije sa izvođačima, kao i edukativne radionice. Кao najinteresantnije sadržaje organizatori izdvajaju panel EXIT the Metaverse, u kojem će biti reči o budućnosti kreativnih industrija u virtuelnom prostoru i Exitovoj predstojećoj NFT kolekciji, kao i subotnju radionicu u kojoj će legendarni detroitski DJ Bone posetiocima otkriti tajne DJ-inga iz svoje gotovo trideset godina duge karijere. Ulaz na konferencijski deo programa je slobodan i otvoren za posetioce.

 

 

Festivalske ulaznice za glavni muzički program mogu se kupiti putem sajta No Sleep festivala i preko Gigs Tix prodajne mreže. Zamena festivalskih ulaznica za narukvice za sve vlasnike standardnih i VIP ulaznica za oba dana No Sleep festivala vršiće se ispred hangara Matrez (Dunavska 35) u petak i subotu od 21:00 do ponoći.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište