fbpx

header

PartyVerse festival 28. maja na Adi Ciganliji

PartyVerse

U subotu, 28. maja, na Adi Ciganliji održaće se festival “PartyVerse”, koji će trajati od 18 časova do 3 sata posle ponoći.

 

Otvaranje letnje sezone na Adi Ciganliji biće ispraćeno na čak tri stejdža, a posetioci će moći da posete osam različitih žurki.

 

Kako bi u tome mogli da uživaju baš svi, bez obzira na muzički ukus, najbolji provod osiguraće: 2000late, Crushhh/Fazon, Kišobran, Zicer.inc, Yugo.wav, Milion dinara i From the heart.

 

2000late je muzički spektakl koji već 6 godina okuplja najraznovrsniju publiku svojim nostalgičnim muzičkim repertoarom.

 

 

Yugo.wav žurka čije je glavno obeležje nostalgičan zvuk pop i muzike novog talasa koje su obeležile ’80. godine prošlog veka.

 

Na “earth stage”-u možete da očekujete groovy and moving muziku, spremite se za ples cele noći jer za sve prisutne muziku vrte @kisobranci & @crushhhparty @jelsiufazonu

 

Kišobran je dobro poznat beogradski kolektiv koji priređuje indie/pop žurke. “Crushhh/Fazon” okuplja mlade ljude otvorenog uma koji dele želju za sjajnim provodom uz najveće hitove aktuelne pop muzike.

 

Match – lajv nastupe, alternativnu muziku i niz hitova, do kasno u noć priređuju: @zicerinc @fromthehe4rt @_milicija @djbko

 

Zicer Inc. kolektiv čini grupa mladih ljudi koja stvara muziku alternativnog hip-hop zvuka. From the Heart dj duo koji spaja pop punk/alt zvuk i trenutno dominantni hyperpop. Milion dinara dj duo koji ekskluzivno za PartyVerse sprema vatreni set.

 

Za sve zainteresovane iz PartyVerse-a naglašavaju- ukoliko 30. aprila iskoristite akciju i organizujte društvo za kupovinu karata, za 3 kupljene karte dobija se još 1 gratis.

 

Karte se mogu kupiti na prodajnim mestima: cooltix.rs, Gigstix prodajna mesta i Tickets biletarnice.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište