fbpx

header

Otvaranje sezone na Šlepu i 5 dana žurki

otvaranje-sezone-šlep-2022

Klub Šlep ima otvaranje od 1. do 5. juna na poznatoj lokaciji na reci. Ovaj klub je najbolji čamac za zabavu sa najlepšim pogledom na Beograd sa obala reke Save.

 

Čamac se nalazi ispod Brankovog mosta i lako ga je pronaći. Klub Šlep vas vodi tačno gde se spajaju moderne umetničke i muzičke tendencije. Na ovom jedinstvenom mestu možete da se ušunjate do ranih jutarnjih sati uz najbolje beogradske DJ-eve.

 

Kako i dolikuje okrugloj brojci, očekuje se najvrelije leto do sad, naročito što se partijanja tiče. Otvaranje traje 5 dana uz 5 najjačih žurki Šlepa, bar tako kažu.

 

U sredu, 1. juna, na barci je KesKSe najpopularniji parti-mejker i mladi DJ u gradu. Tvorac je nezaboravne srede na Šlepu, Euphoria žurki, Samo nek ide re(n)dom…

 

U četvrtak, 2. juna, Jugoslovenka je već sada kultno veče na Šlepu. Akcenat je na osvrt na najveće hitove Ex-Yu muzike, ali se očekuju i najnovija i najmodernija ostvarenja na ovim prostorima. Legendarni DJ Dulex će i ovog leta napaviti pravi „đuskavac“ na brodiću.

 

Petak, 3. jun, donosi Mashup or Shutup by Me-High-Low, cross-over najvećih stranih i domaćih hitova. On je, kažu, čovek koji tera na đuskanje bez predaha.

 

Šleparenje by Marko Gangbanger & friends, je zakazano za subotu, 4. jun. Veče koje je tu od prvog dana Šlepa, deset godina hitova, muvanja, djuskanja, dočekivanja zore za najizdržljivije. Za otvaranje u gostima na Šlepu je r’n’b diva – Dada Selectah.

 

GTA Vice City FM Party by Ogy je u nedelju, 5. juna. Zagarantovana karnevalsko-havajska atmosfera uz hitove iz igrice za sva vremena. Polu maskenbal, pa ko želi, može da nabaci cvike, havajke, šešire…

 

Žurke petkom i subotom će trajati od 22 do 4, ostalim danima 20 do 01 sat, sa eventualnim manjim produženjima. Ulaz na barku za sve dane je 300 dinara.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište