fbpx

header

“Ničim izazvan” nastupa na “Lemon Chili”

Ničim izazvan

“Ničim izazvan” nastupiće u subotu, 16. jula u splavu “Lemon Chili” sa početkom u 21 čas. Biće to jedini beogradski letnji koncert benda.

 

“Ničim izazvan” je devetočlani sastav iz Srbije (Vrbas, Beograd, Кula). Osnovali su ga 2012. godine u Vrbasu bliski prijatelji predvodjeni frontmenima Borisom Bakalovim i Bojanom Gluvajićem.

 

Vikend žurke u Beogradu vredne vaše pažnje

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ničim Izazvan (@bend_nicimizazvan)

 

Svoj prvi CD objavili su 2014. godine pod nazivom “’ičim izazvan”. Album je privukao veliku pažnju. Prvi singl „O tebi“ je postao pravi hit, dospeo je na prva mesta gotovo svih top-lista u Srbiji i proglašen je za hit godine na godišnjoj listi radija B92.

 

Bend je nastavio sa izdavanjem vrlo uspešnih singlova poput pesama: Glas, Trideset, Bilo gde i Rekla je. Koncentrisan je na autorsku muziku sa krajnje iskrenim tekstovima inspirisanim ljubavlju, životom, raznim unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevicom koja se krije iza banalnosti koja nas okružuje.

 

“Ničim izazvan” čine Bojan Gluvajić (glavni vokal, gitara), Boris Bakalov (glavni vocal), Mane Gluvajić (bas gitara), Borislav Кuga – Šibi (klavijature), Dragana Ilić (prateći vokal), Igor Martinko (harmonika, truba, violina), Nikola Petrović- Djongo (trombon), Nemanja Vujović (akustična gitara) i Marko Leđenac (bubanj).

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište