fbpx

header

Magija u Drugstoru: Kevin de Vries i Aril Brikha dolaze u Beograd

Kevin-de-Vries-Drugstore

Zvezda Afterlife-a Kevin De Vries i legenda elektronske muzike Aril Birkha nastupiće 12. marta u klubu Drugstore. „Illusions“ se vraća na velika vrata time što dovodi dva sjajna artista u Beograd.

 

Kao domaća podrška se očekuju zvezda u usponu Coeus i nezaobilazni Nexie. Pored glavnog nastupa, publiku čeka još kvalitetnog muzičkog sadržaja. U Black Room-u nastupiće Runy, Nemax i Vuk Smiljanić.

 

Kevin De Vries je vrlo brzo pokupio simpatije publike i postao miljenik Afterlife fanova. Zahvaljujući jedinstvenom zvuku koji dovodi zvučne sisteme do granice eksplozije, istovremeno se oslanja na moć tehna i euforiju transa. Njegovu muziku možete čuti u setovima največih imena poput Adam Beyer-a, Sven Vath-a, Solomuna i sastava Tale Of Us.

 

 

Aril Birkha je veteran svetske tehno scene poreklom iz Irana kog i domaći klaberi dobro. Njegovi setovi uživo su bili veoma cenjeni sve od DEMF-a u Detroitu do Fabric-a u Londonu. Njegov prepoznatljivi hit „Grove la Chord“ postao je pravi klasik.

 

Karte za ovaj događaj mogu se kupiti u pretprodaji po specijalnoj promo ceni. Regular karte koštaju 790 dinara, dok su VIP karte 1.290. Dostupne su na Gigstix prodajnoj mreži i u Vulkan knjižarama.

 

Illusions je svojevrsna odiseja između percepcije i realnosti. Kažu da će ovaj događaj doneti bogat elektronski zvuk i nesvakidašnje vizuelne efekte koji stvaraju magiju.

 

– Naš cilj je da sve koje nas posete odvedemo na putovanje između mašte i stvarnosti. Oba se međusobno prožimaju i dopunjuju sa jednim zajedničkim ciljem. Poenta je da se nađemo u drugoj dimenziji, u kojoj su sva čula rasplamsana uz pomoć kvalitetne muzike i nesvakidašnje produkcije – kažu iz Ilusions.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište