fbpx

header

Lafayette Cabaret Club: Susret prohibicije i savremenog

lafayette-cabaret-club

Lafayette Cabaret Club predstavlja šlag na torti beogradskih mesta za okupljanja. Ušuškan u svojoj raskoši na samom kraju niza poznatih kafića Beton hale, ovaj klub je sve što želite od noćnog provoda, ali i više od toga.

 

Doba prohibicije u Americi je između ostalog obeleženo velom dobro čuvanih tajni, a jedna od njih odnosila se na svet zabave i ekskluziviteta koje su ponudili tzv. speakeasy barovi. Danas, ljudi “jure” za novim i modernim mestima u kojima će nazdraviti sa prijateljima, željni očiju javnosti. Dobra vest je da Lafayette Cabaret Club nudi najbolje od oba sveta – performanse koji vas inspirišu da ostavite telefon u torbi i vratite se u prošlost, ali i da oslušnete glamurozne ritmove današnjice koje ne možete da ne uslikate.

 

Speakeasy barovi i kabare klubovi

 

Dvadesete godine prošlog veka, iako su u svojoj osnovi nosile određenu težinu po pitanju američkog društvenog života, označile su i početak nove dimenzije zabave. Ilegalno piće, lokali “off the grid” daleko od ušiju inspekcije i klijentela koja je uživala u svemu zabranjenom, isprepletali su se sa taktovima džez muzike i bezimenim koktelima koji bi već pri prvom gutljaju izazvali vrtoglavicu, ili želju za plesom.

 

 

Kako bi vlasnici prikrili ukuse loših i jeftinih alkoholnih pića i time uštedeli svaki dolar, barmeni su svojim mušterijama posluživali mikseve viskija i  kole, vodke i mente, pa se može reći da su upravo zahvaljujući speakeasy barovima nastala prva pića koja danas svi znamo kao koktele.

 

Pored savršenog spleta zabranjenih i strastvenih nota, zidovi kabare klubova mirisali su i na misteriju. Osim što je ulaz bio omogućen isključivo mušteriji koja je znala lozinku, neretko su od njih bile zahtevane i specijalno odštampane članske kartice. U suprotnom, ulazak nikako nije bio moguć.

 

Glamur i ekskluzivitet dostojni prepričavanja

 

Kada jednom zađete u skoro nestvaran svet glamura kakav nudi Lafayette Cabaret Club, teško je odviknuti se od toga da se nalazite na mestu u kome su sve oči uprte u vas. Budite sigurni da svaki gest, zalogaj gastro specijaliteta ili plesni pokret ostaju zabeleženi u vidu uspomena kojima se rado vraćate željni da ih proživite ponovo. Profesionalna rasveta, plesači, performansi na bini, ali i u parteru, kao i raskošna pića, čine Lafayette Cabaret Club mestom sigurnog spektakla za sve goste.

 

Ukoliko ste se već zabrinuli kakva je organizacija stolova i da li ćete videti svaki segment numera koje izvode plesači iz renomiranog “Pozorišta na Terazijama” nezavisno od mesta na kome sedite – bez brige. Iskusni dizajneri enterijera potrudili su se da prostor osim modernim senzacijama vibrira i izraženom funkcionalnošću, tako da performanse dostojne Brodveja nikako nećete propustiti. Šta više, primetićete da se čak i konobari prepuštaju razigranim trenucima dok uslužuju goste – uz rasplesani korak i osmeh na licu. Zahvaljujući prostoru izgrađenom u više nivoa, Lafayette Cabaret Club koncipiran je tako da vam kroz prste ne proklizi ni sekund ovog nesvakidašnjeg provoda pored Dunava. Zato načuljite uši, podignite čašu, raširite oči i dopustite da vas zapljusne okean akrobatike, pevanja, plesa i glume.

 

Ukrcajte se u brod koji vas vodi u sam centar svih zbivanja – do adrese Karađorđeva 2/4 i mesta gde se susreću prohibicija i savremenost, i to u najboljem izdanju do sada. Dobrodošli u Lafayette Cabaret Club!

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište