fbpx

header

Koji nas sve događaji očekuju za Dan zaljubljenih u Beogradu?

Dan-zaljubljenih-Beograd-2022

Dan zaljubljenih ili Dan svetog Valentina je američki praznik koji je počeo da dobija na važnosti u celom svetu. Tako i u Beogradu možete pronaći tematske događaje, a organizatori su već neke najavili za ovaj praznik koji slavi ljubav.

 

U nastavku vam donosimo koji događaji će se održati u Beogradu 14. februara.

 

„(ne)normalni“ sviraju Divljana i Rundeka

 

U klubu Fest „(ne)normalni“ s ljubavlju sviraju muziku Vlade Divljana i Darka Rundeka.

 

„(ne)normalni“ izlaze na scenu Festa sa duplim koncertom, a kao i obično, odsviraće i nekoliko autorskih pesama.

 

Dan-zaljubljenih-Beograd-2022

(ne)normalni

 

Sastav „(ne)normalni“ čine Anja Aleksić – violina, Nenad Jelenković – vokal, akustična gitara, Milan Jančurić – saksofon, klarinet, Miloš Jovanović – klavir, Attila Benke – bubnjevi i Branislav Pavlović – bas gitara.

 

Cena ulaznice u pretprodaji je 600 dinara, a u prodaji su od petka 04. februara. Na dan koncerta, na ulazu u klub Fest, ulaznice će koštati 800 dinara.

 

Stray Dogg Storytelling

 

Dukat iz benda „Stray Dogg“ pevaće 14. februara sa početkom u 20 časova. On će i pričati o svim događajima i konverzacijama koji su doveli do pisanja samih pesama.

 

To su potpuno lične, intimne priče koje u kamernoj amtosferi Kule neće ostaviti slušaoce ravnodušnima. Sa druge strane demistifikovaće proces stvaranja jedne pesme.

 

Dan-zaljubljenih-Beograd-2022

 

Za prvi nastup u Kuli u Cetinjskoj, organizatori će pokušati da naprave teatarsku atmosferu, sa 50 sedećih mesta.

 

Takođe, napravili su i iznenađenje za dan zaljubljenih.

 

– U saradnji sa Lovers.rs napravili smo akciju da sa kartom sa koncerta možete kupiti Lovers majicu u -njihovoj novootvorenoj radnji (Višnjićeva 2a) uz 20% popusta – kazu iz Kule u Cetinjskoj.

 

Karte su u pretprodaji 500 dinara, dok će na veče koncerta koštati 1.000 dinara. Prodaju se u Zaokretu i u Lovers.rs radnji u Višnjićevoj 2a.

 

Radionica Otvorena vrata za Dan zaljubljenih

 

Institut za umetničku igru će organizovati tradicionalna Otvorena vrata, od 12 do 20 časova. Radionice savremene igre će voditi Luka Ostrež iz Slovenije, gostujući predavač Instituta za umetničku igru.

 

Radionice će se realizovati u Novoj Sali Instituta za umetničku igru u Bulevaru vojvode Mišića 43A.

 

Za radionice se mogu prijaviti učenici srednjih baletskih škola, plesnih studija i svi zainteresovani plesači, uzrasta od 14 godina pa naviše.

 

Dan-zaljubljenih-Beograd-2022

Ljubav za sve

 

Prijave za učešće na radionicama se vrše putem maila: teodora.zivkovic@iui.rs, sa naznakom: Otvorena vrata. Prijava treba da sadrži: ime i prezime, školu ili plesni studio koji kandidat pohađa, godinu rođenja, broj telefona i e-mail adresu.

 

Prijave su otvorene do 11. februara 2022. godine, a radionice su besplatne.

 

Luka Ostrež slovenački koreograf i igrač održaće gostujuća predavnja savremene igre i koreografske kompozicije u Institutu za umetničku igru tokom februara ove godine.

 

Osnovne studije završio je na Univerzitetu umetnosti u Cirihu, a već tokom obrazovanja sarađivao je sa najpoznatijim koreografima današnjice Barak Maršalom, Ihsan Rustemom, Renaud Vizerom, Loran Zaharom, Emanuele Sovai i dr.

 

Profesionalno iskustvo sticao je u saradnjama sa Edvardom Klugom, Mauro de Kandia, Markom Geke, Meri Wigman i dr.

 

Ponos je u deljenju

 

Humanitarni delikatesni ponedeljak pod nazivom „Ponos je u deljenju“ održaće u Kulturnom centru Grad, sa početkom od 18 časova.

 

Beograd Prajd u saradnji sa Društvenim centrom ZaČin organizuje humanitarni Delikatesni ponedeljak.

 

Cena bona za obrok je 350, a polovina prihoda biće donirana Društvenom centru ZaČin. Njihova primarna delatnost je gradnja odnosa solidarnosti i zajedništva. Ostatak prikupljenih sredstava, Beograd Prajd uložiti u realizaciju svojih aktivnosti i poboljšanja položaja LGBTI+ zajednice.

 

Beograd-2022

 

Na meniju su pileći bataci u crnom vinu i plavi patlidžan u paradajz sosu uz rižoto sa pečurkama.

 

Za dobro raspoloženje zadužene su hostese Ostroga Mi i Dragana Gabbana, dok će za to vreme, novi koordinator Prajd Info Centra, Nikola vrteti strane pop hitove.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište