fbpx

header

Hothouse Flowers konačno u Beogradu

Hothouse-Flowers-bif-koncert-2022

Čuveni irski rok bend prvi put će imati nastup u Beogradu. Koncert benda „Hothouse Flowers“ nastupiće u okviru desetog Beogradskog irskog festivala.

 

Na mnogobrojne zahteve fanova, organizator ovogodišnjeg BIF-a rešio je da dovede ovaj bend, koji će na najbolji način uveličati proslavu Dana Svetog Patrika u Beogradu.

 

Harizmatični Irci trebalo je da imaju nastup u Bitefartcafeu u martu 2020-e kada su rasprodali koncert. Nažalost, u Srbiji je zbog korone bilo uvedeno vanredno stanje sa policijskim časom i nastup je morao da bude otkazan.

 

Ove godine stekli su se uslovi za dolazak na Beogradski Irski Festival Liam, Fiachna i Peter ne kriju svoje oduševljenje što će konačno nastupiti u našoj prestonici 18. marta u Bitefartcafeu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hothouse Flowers (@hothouse_flowers)

 

„Hothouse Flowers“ oformljeni su davne 1985-e u Dablinu. Pevač Liam O Maonlai, gitarista Fiachna O Braonain i basista Peter O’Toole su svojom sjajnom mešavinom roka, irske tradicionalne muzike i soula privukli pažnju čuvenog Bona Voxa iz U2. On im je odmah ponudio ugovor sa svojom diskografskom kućom.

 

Do sada su izdali trinaest albuma. Najviše su ih proslavile numere „Don’t Go“, „Give It Up“ i „I Can See Clearly Now“.

 

Ulaznice za koncert možete kupiti na svim prodajnim mestima Ticket Visiona i online na Tickets.rs po ceni od 1.300 dinara.

 

Kompletan program Beogradskog irskog festivala možete pogledati na ovom linku i time se upoznati sa ostalim izvođačima i umetnicima.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište