fbpx

header

Holandski DJ William Djoko u klubu DOT

William-Djoko-DOT-2022

U organizaciji Blendera, u Beograd stiže holandski DJ William Djoko. Prvobitno je trebalo da se žurka održi u novembru 2021. godine.

 

– Sve kupljene ulaznice možete sačuvati za novi datum ili ih refundirati putem e-mail adrese ticket@cooltix.rs. Doneli smo odluku da se ova žurka ipak održi u komfornijim uslovima od trenutnih – rekli su organizatori.

 

Holandski DJ i producent William Djoko naći će se za DJ pultom u DOT-u uz domaću podršku. Novi datum nastupa je 12. februar sa početkom u 23 časova.

 

Vilijama prati opravdani hajp jer je u njegovoj prirodi pokret, pa je tako pre karijere DJ-a profesionalno trenirao ples. Ovu energiju svaki put prenosi i na publiku, unoseći svojim house i techno setovima posebnu notu. Njegov singl „OMG2, koji je izdao za njujorški lejb „Strictly Rhythm“, ga je vinuo među vrhove elektronske muzike.

 

Pored nastupa na velikim evropskim i svetskim festivala, on je i rezident kultnog amsterdamskog kluba „Trouw“. Čest je i u klubovima poput „Concrete“ u Parizu, „Warehouse“ u Mančesteru i londonskog „Printworks“-a, kao i na legendardnoj terasi „Circoloco-a u DC10“ na Ibici.

 

Domaću podršku pružiće Marquez V., Luton i Danilo Kas.

 

Marquez V. je alijas DJ-a Marka Vukovića. Setovi ovog muzičkog selektora sadrže sve, od pravog izvornog funk-a i soula, pa do disco-a i acid jazz numera.

 

Pored Marquez-a, za DJ pultom biće i mladi Luton, čiji se setovi baziraju na različitim stilovima house muzike.

 

Tu je i Danilo Kas koji pripada novoj generaciji di-džejeva koja prevazilazi žanrovske i stilske podele. Njegovi setovi su dinamični koji se kreću od funk-a, soula, i house-a do eklektičnih i plesnih klupskih numera.

 

Karte za ovaj događaj mogu se kupiti preko platforme Cooltix po ceni od 500 dinara.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište