fbpx

header

“Gift” u Dorćoleti: Spremite se za veliku glam žurku

U četvrtak, 23. juna, u „Dorćoleti“ (Dobračina 76), će se održati velika glam žurka u plemenitom i kabaretskom prostoru. Nastup grupe „Gift“, poznate po odličnim obradama već poznatih izvođača i mnogim autorskim pesmama počeće od 20 časova i trajaće sve do ponoći.

 

Žanr koji ovaj bend neguje je britpop. Imaćete priliku da učestvujete u šou programu koji prenosi mirise i ukuse iz najzlatnijeg doba moderne muzike: David Bowie, Depeche Mode, Pet shop Boys, GIFT, The Cure, INXS i mnogi drugi.

 

Grupa „Gift“ je pod ovim nazivom počela da radi 1999. godine i odlučila se da se bavi „kaverima“ ili obradama pesama. Bend je najpre stekao lokalnu, a potom i popularnost širom regiona, svirajući pesme bendova i izvođača kao što su: Suede, Radiohead, Placebo, David Bowie, Depeche Mode i drugi.

 

Zahvaljujući pobedi na konkursu „Tvoja pesma“, „Gift“ je snimio i objavio album „U senci grada“ 2021. godine.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by band GIFT (@band_gift)

 

Pesme „Suočen sa istinom“, „Ne iskači“ i „Jesi li srećan“ sa prvog albuma, napisao je Joca Ajkula, frontmen benda,  za svega tri dana.

 

Širu popularnost stekli su učešćem na Pesmi za Evroviziju 2022. godine. sa pesmom „Haos“, kada su ušli u finale ovog takmičenja.

 

Ne propustite nastup grupe “Gift” 23. juna u Dorćoleti od 20 časova.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište