fbpx

header

Dragoš donosi engleski standup u Beograd

Dragoš-comedy-Black-George-2022

Nakon uspeha prvog standup šoua „Hungry Hungry Dragon“, Dragoš Đugula dolazi u Beograd, tačnije u bar Black George.

 

Njegov prvi šou je bio na turneji u preko 70 evropskih i 50 svetskih gradova i dobio je više od 500 recenzija. To je Dragošu donelo posebnu ulogu, da otvora šou komičara Džima Gafigana na njegovoj evropskoj turneji.

 

Dragoš se sada vratio da radi na potpuno novoj emisiji. Tokom karantina, Dragoš je svoje vreme provodio pišući za Comedy Central. Uspeo je i da stvori međunarodnu publiku na TikTok-u od preko 450.000 pratilaca širom sveta.

 

Sa novom perspektivom na svet, novi šou obećava da će biti radoznao, mračan i smešan.

 

Oba standup-a su zakazana za mart, 9. i 10. sa početkom u 20 časova u baru Black George.

 

Dragoš je građanin sveta koji je privlačan međunarodnoj publici. On je rumunski standup komičar koji je započeo svoje putovanje u Singapuru, jednoj od najživljih standup scena u Aziji.

 

Sa sedištem u Berlinu, Dragoš je jedan od prvih komičara u Evropi koji piše i izvodi materijal isključivo za Evropu na engleskom.

 

Njegova komedija je opisana kao slatka, ali mračna. Fokusirana je na kulturu, emocionalne probleme i emocionalna ograničenja, ali nije vulgarna.

 

– Nova emisija predstavlja zaron u kulturne razlike, istočnoevropsko nasleđe i borbu, kao i obične smešne mračne šale i zabavne interakcije sa publikom – rekao je Dragoš.

 

Karte za događaj se mogu kupiti onlajn u dve kategorije. Pojedinačna karta je 1.200 dinara, dok su grupne karte 4.800 dinara koja obuhvata ponudu 4+1 gratis.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište