fbpx

header

Dorćol Platz “gori” u znaku (N)ovogodišnje rekapitulatzije

dorćol-platz-doček-2022

Pitanje “Gde ćeš za Novu?” sad već i iz frižidera iskače, tako da je možda kucnuo čas za adekvatan odgovor. Dorćol Platz organizuje doček pod nazivom “(N)ovogodišnja rekapitulatzija” sa početkom u 21h, i to na dva stejdža.

 

Mejn stejdžom odjeknuće taktovi benda Sharks, snakes & planes, potom duo Ničim izazvan, koji će Dobračinu 59B učiniti nezaobilaznom stanicom provoda – uoči Nove godine, ali i ubuduće. Na drugom stejdžu, u Koska baru, na scenu će stupiti DJ Oysha, kao i Miloš i Goran Starčević. Infuzija elektronskog zvuka, mejnstrim muzike koja obara s nogu i navodi na glasno pevanje, kao i ritam koji “vozi” duboko u noć, samo su neki od razloga zašto Dorćol Platz treba da bude vaš prvi izbor za novogodišnji doček.

Ulaznice se mogu kupiti online na sajtu gigstix-a po nižoj ceni u odnosu na ostale lokacije uoči dočeka 2022. Pored toga, u cenu je osim nastupa uključena i hrana – gulaš i kisela čorba u ponoć! Obujte patike, probudite apetit i dođite na mesto gde se ples apsolutno podrazumeva – dobrodošli na Dorćol Platz!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dorcol Platz (@dorcolplatz)

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište