fbpx

header

Dogma slavi rođendan: 6 godina = 6 novih piva

dogma-pivara-hoptopod-rodjendan-2022

Pivara Dogma slavi šesti rođendan i time donosi veliku žurku i šest novih piva.

 

– Hej, pa ne treba poklon, samo dođi u Dogma Tap Room i probaj svih 6 novih piva! Obećavamo, biće ti lepo kao što je bilo nama dok smo ih za tebe kuvali! – kažu iz pivare.

 

Legenda kaže da su ljudi počeli da slede Dogmu čim je Hoptopod 2016. godine sa papira prešao u prvu flašicu. Ipak, oni znaju da je taj put bio malo izazovniji.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dogma Brewery (@dogmabrewery)

 

Danas, uz 92 različita piva i 6 godina kasnije, ponosni su na pobedu nad svakim izazovom koji su zatekli.

 

– Ponosni smo na svaku kap koja je izašla iz naših fermentora. Baš to ćemo slaviti 20. jula. Slavimo pivo. Slavimo tim. Slavimo saradnike i partnere koji su nam vremenom postali prijatelji. Slavimo sve vas koji pijete naša piva! Slavimo magiju koju smo zajedno stvorili! – rekli su iz Dogme povodom žurke za rođendan.

 

Vrata Dogme su otvorena od podneva 20. jula, a pivara i Tap Room se nalaze u Radničkoj 3 na Čukarici. Za sve one koji bi uz pivo i da đuskaju, evo kulturno-umetničkog programa: Timbe & Iron od 19 do 23 i DJ Oysha od 23 do 02 časova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dogma Brewery (@dogmabrewery)

 

Dogmu su stvorila dva prijatelja iz detinjstva, jedan iz oblasti prehrambene tehnologije, a drugi iz ekonomije i marketinga. Kao rezultat toga, napravili su jednu od najbrže rastućih srpskih zanatskih pivara. Postala je Rate Beer’s Top srpska pivara u 2018, njihovoj revolucionarnoj godini.

 

Dogma je postala najveći izvoznik zanatskog piva iz Srbije, a prva piva su na srpsko tržište stigla 20. jula 2016. godine.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište