fbpx

header

Doček uz Central Dance Event: Provedite najluđu noć na plesnom podijumu

Central Dance Event

Ukoliko imate nedoumice oko dočeka Nove godine, ali ste i ljubitelj elektronke muzike, Hangar je lokacija na koju se morate uputiti. Central Dance Event 2022 biće održan od 30. decembra do 2. januara u Hangaru u Luci Beograd.

 

Očekuju se nastupi svetskih zvezda elektronske scene kao što su Amelie Lens, Hot Since 82, Umek, Joris Voorn, Yousef, Sama’ Abdulhadi i AmyElle.

 

Od domaćih izvođača možemo da očekujemo najtraženije domaće izvođače. Među njima su Marko Nastić, Dejan Milićević, Ilija Đoković, Lea Dobričić, Andrew Meller, Marko Milosavljević, IDQ, Kid Kimi, Marko Vuković, Joma Maja, Groovyman, Mina Poznanović i The+.

 

Deveto izdanje Central Dance Eventa u četvrtak 30. decembra otvara belgijska tehno dama Amelie Lens. Domaću podršku pružiće joj član Drumcode familije Ilija Đoković, harizmatična Lea Dobričić i The+ koji je osvojio drugo mesto na ovogodišnjem Let’s Mix It DJ takmičenju.

 

 

Balkanska ikona tehna i jedan od najvećih regionalnih izvođača svih vremena, Umek, nastupiće u novogodišnjoj noći. Umek je međunarodno priznat di-džej i producent, ali i jedan od miljenika beogradske publike. On je neko je zaslužan za popularizaciju elektronske muzike na ovim prostorima. U najluđoj noći uz „oca slovenačkog tehna“ nastupiće i Marko Nastić i Dejan Milićević, Marko Milosavljević, predstavnik mlađe generacije Kid Kimi i Groovyman, jedan od osnivača dua Gramophonedzie.

 

Za reprizu Nove godine nastupaće Joris Voorn koji je pozicionirao andergraund haus i tehno na globalnu muzičku mapu. Tu je i pionirka palestinske tehno scene Samu’ Abdulhadi i AmyElle. Uz njih će nastupiti di-džej par Marko Vuković i Joma Maja koji svoj entuzijazam uvek prenose i na plesni podijum.

 

Novogodišnji maraton Central Dance Event u nedelju 2. januara zatvaraju zaštitno lice modernog tek haus zvuka Hot Since 82. Tu je i Yousef, tek haus di-džej, producent i organizator popularnih Circus žurki. Podršku će im pružiti Andrew Meller, uspešni producentski trojac IDQ i Mina Poznanović, trećeplasirana na Let’s Mix It DJ takmičenju 2020.

 

Što se tiče zvaničnog after party-ja, iz CDE su najavili da će biti organizovane žurke nakon svakog redovnog programa. Uskoro će objaviti više informacija.

 

 

Prodaja karata za Central Dance Event

 

Ograničen broj kompleta je u prodaji po promo ceni od 4.490 dinara za parter i 5.490 dinara za VIP galeriju. Dvodnevne ulaznice za CDE 2022 mogu se nabaviti po ceni od 3.190 dinara za parter i 3.990 za VIP galeriju.

 

U prodaji su takođe i jednodnevne ulaznice po ceni od 1.790 dinara (parter) i 2.290 dinara (VIP) za prvo veče; 1.890 dinara (parter) i 2.390 dinara (VIP) za doček Nove godine. Za reprizu Nove godine – 1.690 dinara (parter) i 2.190 dinara i 1.690 dinara (parter) i 2.190 dinara za poslednje veče.

 

Sve ulaznice mogu se kupiti onlajn putem Cooltix platforme, kao i na prodajnim mestima Ticket Visiona i Gigs Tixa.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište