fbpx

header

Doček u Dorćol Platzu: Ničim izazvan, SSP i Stereo Banana

Dorćol-Platz-docek

Odbrojavanje do novogodišnje žurke u Dorćol Platzu je odavno počelo. Glavne zvezde novogodišnje žurke pod nazivom “Rekapitulatzija“ biće pop sastav Ničim izazvan, kao i Sharks, Snakes & Planes. Koncert SSP će početi u 21 sat, dok će Ničim Izazvan publiku polako uvesti u novu godinu od 23 sata.

 

Za zagrevanje, 30. decembra, rezervisan je za niški bend Stereo Banana. Njihove, sada već dobro poznate rime i Drum n Bass ritmove možete ćuti od 21h sat u Dorćol Platzu.

 

Bend Ničim izazvan iskoristio je ove protekle mesece za rad na novim pesmama. Singl “Mala pesma” objavljena je početkom juna kao video singl, a mesec dana kasnije i pesma “Bože, kako si?”.

 

 

Jedan od pevača Boris Bakalov rekao je da mu se čini kao da u protekle dve godine živimo u jako loše režiranom filmu za koji jedva čekamo da se završi, a on traje li traje.

 

– Iako se tehnički ne dešava ništa epohalno u ponoć 31. decembra, već samo počinje nova kalendarska godina, ipak u tim momentima postoji tih par magičnih trenutaka dok čestitamo jedni drugima, kada se javi nada da će baš ova godina biti najbolja ikada. Jedva čekamo da ove godine te osmehe i tu nadu podelimo uz našu muziku sa našim ljudima – i da dočekamo novu, koja će sigurni smo, biti baš ta – najbolja ikad!” – izjavio je pred svirku Bakalov.

 

S obzirom da bend nije dugo nastupao u Beogradu, fanovi verno čekaju da čuju nove pesme uživo.

 

Novogodišnja noć u Dorćol Platzu definitivno će biti praćena horskim pevanjem stihova njihovih pesama.

 

Predgrupa benda Ničim izazvan će biti grupa Sharks, Snakes & Planes. To je bend koji ne odustaje od ispitivanja okvira grandž zvuka i dokazuju da granice u ovom žanru ne postoje.

 

 

Žurka u Koska baru

 

U Koska baru će 31. decembra goste uveseljavati DJ Oysha sa početkom u 21 sat, a od 00.30, to će učiniti Miloš i Goran Starčević B2B.

 

Ulaznice za novogodišnju noć možete naći u pretprodaji po ceni od 1.500 dinara, dok će od 27. decembra koštati 2.000 dinara. Ulaznica za 30. decembar u pretprodaji košta 800, dok će na dan koncerta cena biti 1.000 dinara. Kupljena ulaznica važi i za Dorćol Platz i za Kosku uz koju se dobija i hrana.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište