fbpx

header

Disco house zvezda Folamour ponovo u Beogradu

Folamour-Barutana-2022

Nakon sjajne žurke u Barutani, eksplozije pozitivne energije i maestralnog DJ seta, Folamour, disco house atrakcija vraća se u Beograd.

 

Lili Palmer stiže u Beograd: Svaka njena melodija proizilazi iz emocije

 

Podršku će mu pružiti miljenici lokalne klupske publike Kristijan Molnar. On je poznat po svojim allnighterima, radijskoj emisiji, ali i po tome što se u njegovim setovima može čuti širok spektar muzike. Tu se nalazi od sporijih traka do plesne muzike i Luton mladi DJ u usponu, čiji se energični setovi baziraju na različitim stilovima house muzike.

 

Francuski muzičar Folamour postao je nova house senzacija. Pozicionirao se kao jedan od najperspektivnijih izvođača svoje generacije nakon tri albuma i sada već legendarnog „Boiler room“ seta.

 

Kada govori o svom zvuku, ističe da se sa godinama promenio i postao organskiji.

 

– To se može osetiti u onome što sviram i šta stvaram. Više me zanimaju snimljeni, pravi instrumenti, gudači, duvački instrumenti, gitare, bubnjevi i bas. Takav zvuk želim da podelim sa svetom. Omiljena numera mi je Casiopepe – „Floofy“ – rekao je Folamour.

 

Folamourova muzička pozadina veoma je raznovrsna i puna ostvarenja. Formalno muzičko obrazovanje stekao je svirajući bubnjeve, bas, gitaru i perkusije. Radio je sa Nacionalnim orkestrom iz Liona i bio uključen u širok spektar projekata, koji se kreću od popa do jazza. Kao rezultat toga, njegova muzika uvek je prožeta bogatim muzičkim stvaralaštvom, što njegov rad čini romantičnim, poetičnim i veoma emotivnim. On je izvođač koji crpi inspiraciju iz osnovnih vrednosti klasičnog housa, funka i disca, dodajući svoju specifičnu notu originalnosti.

 

Folamour-Barutana-2022

 

Prvi album „Umami” objavio je 2017. godine. Dve godine kasnije, usledio je i „Ordinary Drugs” koji predstavlja još jednu ljubavnu priču. Njegovo poslednje i najobuhvatnije ostvarenje „The Journey” ugledalo je svetlost dana u junu prošle godine, koje jasno daje do znanja da se radi o inovativnom muzičkom pristupu.

 

Kezaja Džons dva puta nastupa u Beogradu

 

U subotu, 12. marta, Folamour će „zapaliti“ dancefloor novog Hangara Luke Beograd.

 

U prodaji su regularne ulaznice po ceni od 1.190 dinara i ulaznice za „friendly zonu“ po ceni od 1.990 dinara. Mogu se kupiti putem Cooltix onlajn platforme.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište