fbpx

header

Dani uličnih svirača u Kafeteriji: Matine koji traje sedam dana

Dani uličnih svirača

Kafeterija 1907 u ulici Kralja Petra organizuje sedmodnevni matine pod nazivom Dani uličnih svirača. Novogodišnji matine će se održati od 27. decembra do 2. januara u prostorijama najveće kafeterije u Evropi.

 

 

– Uskoro objavljujemo sve detalje programa Dani uličnih svirača – rečeno je iz Kafeterije.

 

O lancu Kafeterija

 

Kafeterija je za manje od tri godine kvalitetom i konstantnim inovacijama postala jedan od najbrže rastućih lanaca kafeterija u Srbiji.

 

U svom asortimanu za sada nude više od 15 jedinstvenih vrsta kafa sa svih strana sveta, među kojima su i veoma retki ukusi, ekskluzivni u ovom delu Evrope.

 

Gosti Kafeterije se svakog jutra mogu razbuditi uz ukuse Indija ili Brazil espresa, poboljšati produktivnost uz ukuse Kolumbije, Kenije ili Etiopije, uživati u specijalno pripremljenim blendovima ili završiti dan uz bezkofeinske napitke.

 

 

Kako navode, njihova misija je da postoji održivi sistem vrednosti koji kreira emociju i prenosi je do krajnjeg potrošača.

 

Svetski je prepoznatljiv brend u proizvodnji i distribuciji kafe koji unosi inovacije na globalnom tržištu i u našoj zemlji.

 

Prethodno smo pisali o najboljim lokacijama u Beogradu za ispijanje kafe, među kojima smo uvrstili i lanac Kafeterija. Ukoliko imate nedoumice koja kafa je dobra za vas, možete pročitati na Rebelgrade.com i pronaći savršen jutarnji napitak.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište