fbpx

header

Ben Akiba i veče stand up show-a Filipa Ugrenovića

ben-akiba-filip-ugrenovic

Utorak veče – 11. januar, ujedno i završetak sedmice praznika, rezervisan je za širok osmeh i glasan aplauz u Ben Akiba comedy klubu i baru. Na scenu “sleće” stand up show Filipa Ugrenovića, i to sa početkom od 20:30h.

 

Ben Akiba svojim konceptom, enterijerom i osećajem za provod koji nije tipičan za beogradsku klubsku scenu, izaziva pažnju ljubitelja dobrog programa – i kada su muzika i smeh do suza u pitanju. Svakako, atraktivan prostor u dva nivoa još jedan je od razloga zašto je upravo ovaj comedy club idealno mesto za naredni izlazak – ne samo u utorak, već i svake naredne večeri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ben Akiba Beograd (@benakibabeograd)

 

Kao jedinstveno mesto koje akcentuje umetnost, ritmove koji poput eha ispunjavaju noć ii pitke koktele, Ben Akiba zasluženo “drži sve konce u rukama” u krugu beogradske Savamale. Ovaj prvi klub komedije na našim prostorima čini da zaboravite na sve probleme koji se nalaze izvan zidova lokala i da se potpuno unesete u atmosferu ispunjenu razbibrigom – upravo to očekuje publiku i tokom predstojeće večeri u znaku Filipa Ugrenovića.

 

Uputite se ka adresi Braće Krsmanović 6 i načuljite uši, jer vas sigurno očekuju mnoge dobre fore!

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište