fbpx

header

Antievrovizija se vraća: Mortal Kombat na BG sajmu

antievrovizija-Mortal-Kombat-koncert-2022

Bend „Mortal Kombat“ održaće tradicionalni koncert Antievrovizija i to dvanaesti po redu.

 

Prošle godine ga nisu održali zbog svih problema i neizvesnosti koje su pogodile organizaciju velikih koncerata. Ipak, sada je vreme da se glamur pojača na maksimum jer se Kombati vraćaju na Beogradski sajam.

 

Ono što je od svega najzanimljivije jeste da je Antievrovizija po reči momaka iz benda nastala sasvim slučajno. Desilo se da su imali jednu svirku baš na veče kada se i Evrovizija održavala, pa su želeli da „prkose“.

 

 

Antievrovizija je postala tradicija, te iz godine u godinu raste. Ove godine će se održati u atrijumu Beogradskog Sajma, na otvorenom, 21. maja.

 

„Mortal Kombat“ su 2019. godine objavili svoj 4. studijski album „Decenija“. Prigodno je nazvan pošto je bend te godine ujedno proslavio i deceniju postojanja.

 

„Mortal Kombat“ je metal, pank bend iz Beograda, oformljen 2009. godine. Baziran je na tvrdom zvuku i provokativnim tekstovima koji na satiričan način opisuje svoje viđenje modernog društva i okruženje u kome živimo.

 

Pesme po kojima se „Mortal Kombat“ prepoznaje jesu „Nemoj biti emo“, „Hipsteri“, „Evrovizija“, „Post’o sam metalac“ i „Teški metal“.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište