fbpx

header

21 Vek, Pardon My French i Dodola u KC Grad 16. oktobra!

KC grad

U KC Grad u nedelju 16. oktobra od 20h očekuje vas koncertno veče pod nazivom „Twin Peaks sreće Srećne ljude“. Nastupaju makedonski 21 Vek i beogradski Pardon My French i Dodola. Ulaznice će se prodavati na dan koncerta na ulazu u klub po ceni od 600 dinara.Zamislite jedno koncertno veče koje se dogodi jednom i nikada više. Sa hedlajnerom koji svuda gde svira začara sve i to uz horsko pevanje, trans i osećaj da ste gledali i slušali nešto veliko. Sa domaćom podrškom koja je nova, lepa i drugačija i koja samo što je počela sa live nastupima. I na sve to, lajnap zaokružuje jedna posebna multimedijalna umetnica, čiji nastupi su neponovljivi i emotivni. E, takvo veče vas očekuje u KC Grad u nedelju 16. oktobra. Za vas sviraju makedonski 21 Vek iz Skoplja, francusko-srpski bend Pardon My French i Dodola, Amerikanka koja živi i radi u Beogradu više od 15 godina.

 

KC grad21 Vek je bend iz Skopja, a sastoji se od tri već poznata lica makedonske underground scene okupljena oko benda Bernays Propaganda – Vaska Atanasovskog na vokalu, Radeta Jordanovskog na basu i Denija Krsteva na gitari i pratećim vokalima (ХАХАХА, FxPxOx i My Tear). 21 Vek iza sebe ima tri albuma, mnoštvo genijalnih singlova, euforične recenzije i subjektivno-objektivan osećaj nas promotera da su najbolji lajv bend u regionu.

 

FB: https://www.facebook.com/21vekmkd/
IG: https://www.instagram.com/21vekmkd/?hl=hr

 

Pardon my french je francusko-srpski alternativni rock bend iz Beograda. Njihovu muziku je možda najlakše opisati rečima da noise-rock violina vodi dijalog s gitarom koja oscilira između ritma i basa, uz posebno efektan set bubnjeva. Ono što se događa na sceni prilično je maglovito, ali to je verovatno zbog francuskih uticaja. 
FB: https://www.facebook.com/p4rdonmyfrench
YT: https://www.youtube.com/channel/UCeHm2rqyvC3JYPTdWGwSksw

 

Dodola je Kejti Voznički (Katie Woznicki), autsajder multimedialna umetnica rođena u Klivlendu koja živi i radi u Beogradu od 2007. Dodola je kantaurski art-pop. Twin Peaks + Kejt Buš + T.L.C. + Devo. Pesme su emotivne, zarazne i često melonkolične, sa toplim analognim sintovima i njenim jedinstvenim glasom.

 

https://youtu.be/f8tc6FX-iIk

www.katwoz.com

https://linktr.ee/dodolasings

 

Zvanični event je na sledećem linku: https://fb.me/e/2S1IIOT4V 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište