fbpx

header

10 godina albuma „50 evra mić“: Mikri Maus i Bvana na Zappi

50-evra-mić-album-zappa-barka-2022

U čast desetogodišnjice albuma „50 evra mić“, Mikri Maus & Bvana iz Lagune održaće koncert na Zappa Barci.

 

Album „50 evra mić (nije loše nego povoljno)“ je album srpskog rep izvođača Mikri Maus, i srpskog rep izvođača Bvane. Izdat je 18. juna 2012. godine i sastoji se od 15 numera.

 

Nikola Jelić, poznatiji pod umentičkim imenom Mikri Maus, je srpski reper i radio voditelj. Član je poznate beogradske hip hop grupe Prti Bee Gee i jedan od osnivača. Godine 2000. Mikri Maus, Moskri i Eufrat Kurajber osnovali su grupu Prti Bee Gee. Njihovi tekstovi se uglavnom baziraju na seksu, drogi i rokenrolu. Već 2002. godine grupa je izdala svoj prvi album „Grejtest hits“ u njihovom studiju u naselju Medaković.

 

Pravo ime Bvanmana ili Bvane je Nikola Ćosić. Srpski hip hop izvođač je karijeru započeo kao član grupe LNG. Nakon toga muzičar kreće u solo karijeru objavljivanjem pesme „Ja sam Bvana“. Tada počinje aktivno da sarađuje sa reperom Đusom kao jedan od članova njegovog 93 Fu Krua. Bvana je i gostovao na Đusovom prvom solo albumu „Hiphopium vol.1“.

 

Koncert je zakazan za 28. jul sa početkom u 22 časa.

 

Karte se mogu kupiti samo na dan koncerta, na ulazu, po ceni od 1.000 dinara. Sve informacije možete dobiti putem broja telefona 064 0108 011.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište