fbpx

header

Zvezde kubanske salse stižu na Latino Afro Festival u Beograd

Latino Afro Festival Varijanta

Počinje novi, ali drugačiji i uzbudljiv festival. Latino Afro Festival Varijanta, koji će se održati od 26. do 29. avgusta u Domu omladine Beograd, posetiocima će priuštiti nesvakidašnje iskustvo sa savršenom kombinacijom žurke i radionice.

 

Na ovoj manifestaciji u našem gradu, susreću se najbolje svetske zvezde kubanske salse, salsa krosbodija, kizombe, bačate…

 

Velike zvezde svetski poznatih plesova dolaze u Beograd, jer je naš grad poznat po zabavi, toplim ljudima i istoriji koja privlači posetioce iz svih krajeva planete.

 

Nema sumnje da će svaki od izvođača biti interesantan i svojim nastupom priuštiti nezaboravan provod, ali se očekuje da će najviše publike doće na nastup Danija DJ, Marka i Sare i Bersi Кortez.

 

Umetnik Dani DJ je rekao da mu je čast što nastupa na Latino Afro Festival Varijanta. U svojoj biografiji ovaj plesač, tekstopisac i pevač, ističe da je održao više od dvesta koncerata u 25 zemalja.

 

Marko i Sara su kao par čak četiri puta proglašeni državnim šampionima baćate. Njihov cilj je da se fokusiraju na nove projekte i ciljeve zasnovane na bezuslovnoj ljubavi prema plesu. Stoga širom sveta odlaze na festivale.

 

Zoe i Džanis su kreirali sopstveni romantični stil fokusirajući se na duboku povezanost i istinska osećanja. Zajedno su pronašli način da spoje znanja o plesu i da podele svoju strast kroz magiju plesanja baćate.

 

Tu je i Bersi Кortez, reditelj i koreograf sopstvene grupe „Bersi stil“. Ona je umetnica zainteresovana za detalje, kako kaže, voli da izrazi ono što joj se čini da „vibrira“. Bersi stalno nastoji da usavrši svoju tehniku igre i da kroz pokret prenese emociju. Ona predstavlja jednu od najvažnijih figura ženskog stila (salse) u svetu.

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište