fbpx

header

Želim. Hoću. Mogu: Besplatna vođena šetnja Kalemegdanom

Želim. Hoću. Mogu

U nedelju, 26. marta 2021. od 11 i 30 časova. Beogradski trkački klub organizovaće besplatan i zabavan trening na otvorenom pod nazivom “Želim. Hoću. Mogu”.

 

Nordijsko hodanje – sport sa najmanje rizika za vaše telo

 

Projekat je pokrenut od strane Belgrade Running Club haba u Tadeuša Košćuška 78, sa ciljem da aktiviraju i motivišu žene da se bave fizičkom aktivnošću, ali i da promovišu sport i rekreaciju među ženama bez obzira na godine, kilograme, kondiciju, spremnost…

 

Ustanovljeno je da samo 9% populacije redovno vežba, od toga manje od 4% su žene. Upravo zbog toga cilj projekta je da se prevaziđu realne barijere koje sprečavaju pripadnice lepšeg pola da se redovno bave fizičkom aktivnošću.

 

 

Ovim povodom organizovani su besplatni događaji širom zemlje, a na web sajtu zelimhocumogu.com predstavljene su sve lokacije gde i kako žene mogu da treniraju.

 

Trening na otvorenom izgledaće ovako:

• 11.30… okupljanje u Habu, ostavljanje stvari po potrebi, podela poklona;
• 11.45… obraćanje organizatora i poziv trenerima da pokažu šta je to kvalitetno zagrevanje i koja je idealna postura tela u kretanju;
• 12.00… šetnja iz Haba ka Kalemegdanu sa vodičem;
• 12.30… iznenađenje na stazi;
• 13.00… povratak u Hab.

 

Koristite hashtag #zelimhocumogu i zapratite projekat na Instagramu kako biste ispratili mesečne savete i izazove, kao i besplatne događaje.

Ukoliko želite da učestvujete u magičnoj šetnji Kalemegdanom, možete se prijaviti na ovom linku.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište