fbpx

header

Zbog Konstrakte svi moraju da prođu kroz narandžasta vrata

Konstrakta

“Kompot delikatesni centar” obavestio je ljubitelje zdrave ishrane koji su zainteresovani za detox radionicu “In corpore sano”, inspirisanu pevačicom Konstraktom, da će biti odložena.

 

Naime, ovaj događaj je pomeren za naredni utorak, 17. maj od 19 sati.

 

Ukoliko ste zainteresovani da prisustvujete radionici “In corpore sano” možete se pridružiti. Iz “Kompot delikatesnog centra” kažu da ima još slobodnih mesta i pozivaju sve da se pridruže na ovom zdravom iskustvu.

 

Na detox radionici se sprema supa od kokosa i crvenog sočiva sa limun travom i đumbirom, pirinčane nudle sa pestom od sremuša i zapečenim miksom povrća, prolećne rolnice sa avokadom i šparglom sa tahini-limun dresingom, salata od jagoda, mladog spanaća i badema sa prelivom od maka i detox napitak sa keljom, kurkumom, đumbirom, limunom i medom.

 

Кotizacija za radionicu “In corpore sano” je 3000 dinara i obuhvata radionicu kuvanja i zajedničku večeru nakon radionice.

 

Detoks radionica održaće se u Braće Кrsmanovića 5, u Savamali (narandžasta metalna vrata, do kraja hodnika, pa uz stepenice do plavih vrata).

 

“Kompot delikatesni centar” je podsetio da večeras podržite Кonstraktu i njen tim u finalu Eurosonga!

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište