fbpx

header

Zavirite u HUB8: Coworking prostor u vili na Dedinju

HUB8

Lociran na Dedinju, HUB8 coworking se nalazi u jednom od najlepših naselja u Beogradu gde čovek ne zna šta je lepše: pogled, priroda, ili činjenica da je parking prostran i besplatan. Luksuzna vila u kojoj su smeštene kancelarije poseduje i bazen okružen zelenilom. Ako postoji dream job, onda postoji i dream office.

 

Vila u Smetaninoj 8, prvobitno je bila staro zaštićeno imanje, koje je u potpunosti renovirano u originalnom stilu iz 1929. godine. Komšiluk je izuzetno tih tako da je objekat savršena kombinacija za kreativnost, koncentraciju i produktivnost.

 

HUB8

 

Unutrašnjost, klasična elegancija i čisto dizajnirani prostor sa velikim prozorima i modernim parketnim podovima čine prostor osvetljenim i opuštenim. Jedinstvena atmosfera bašte sa bazenom je savršeno mesto za zasluženi predah uz uživanje u kafi ili čaju.

 

Za one koji vole da se opuste uz društvene ili igre koje podrazumevaju „takmičenje“, obezbedili smo zaseban prostor koji nudi  razne vrste kompetitivnih aktivnosti. Vila HUB8 takođe nudi i privatne tuševe  i toalete.

 

HUB8

 

Dedicated Desk koju nudi hub je idealan za profesionalce koji vole da sto bude samo njihov. Plan uključuje namenski sto Nitea i ergonomsku stolicu Herman Miller sa neograničenim pristupom kancelariji 24 sata dnevno. Ovaj plan je odlična opcija ako vi ili vaš tim želite da imate sto na istom mestu svakog dana u zajedničkom prostoru.

 

Ako želite privatan radni prostor, ali ne i dugoročnu posvećenost, onda je HUB8 Private Office rešenje za vas. Ovaj plan nudi potpuno opremljenu kancelariju sa Nitea stolovima i ergonomskim stolicama Herman Miller za ceo vaš tim. Bilo da vam treba 1 ili 10 stolova, prostor se može prilagoditi vašim potrebama.

 

HUB8

Pored ovoga HUB8 nudi dve sale za sastanke, radionice, konferencije, seminare  i slične aktivnosti kao i uslugu virtuelne kancelarije. Detaljnije o cenama i ponudi možete pogledati na sajtu https://hub8.rs  ili na društvenim mrežama hub-a.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište