fbpx

header

Za decu i odrasle: Humanitarna trka Spring Rolls

Spring Rolls trka

Humanitarna Spring Rolls trka održaće se 19. marta u tri discipline: 7 km, štafeta 7km i kratka trka za decu na 200 metara.

 

Mesto održavanja humanitarne trke je Savski nasip novobeogradske strane Ade Ciganlije, kod VKBU-a (Veslački Klub Beogradskog Univerziteta).

 

Prijave za takmičenje Spring Rolls će se obavljati na licu mesta, pri preuzimanju startnih brojeva.

 

– Svi koji učestvuju na trci mogu učestvovati i u novom eksperimentu. Ok možda ne baš svi jer nemamo mogućnosti. Četiri vežbe, zabava na prvom mestu, a tu je i takmičenje. Ne brinite, nabavićemo i nagrade. Više informacija uskoro na našim društvenim mrežama – ističu organizatori trke.

 

Kratka dečija trka

 

Pravo učešća imaju sva deca koja to žele, uzrasta do prvog razreda osnovne škole, uz pratnju roditelja. Trka je manifestacionog karaktera, bez prijavljivanja, pobednika i plasmana. Start trke je u 11.30 časova, a trči se Savskim nasipom 100m u jednom pravcu i 100m nazad do cilja.

 

Spring-Rolls-humanitarna-trka-2016

Spring Rolls 2016

 

Trka na 7km i štafeta

 

Pravo učešća imaju svi građani, a deca od 14 do 18 godina moraju imati pismenu saglasnost roditelja/staratelja. Start trke je u 12 časova. Trči se Savskim nasipom 3,5km u jednom pravcu i nazad isto toliko do cilja. Cilj je na istom mestu gde je i start trke.

 

Kategorije se dele na trku za žene, trku za muškarce i štafete.

 

Upustvo za trkače Spring Rolls trke

 

Trkači dolaze na dan trke, na terasu Veslačkog Kluba Beogradski Univerzitet radi podizanja startnih brojeva za trku. Najraniji dolazak je u 8.30, a najkasnije do 11.15 časova.

 

Učesnici su dužni da prate upustva spikera i sudija na startu. Oni trkači koji svojim ponašanjem narušavaju raspored i red na startu, biće udaljeni sa starta i diskvalifikovani.

 

U 12 sati zvuk pištaljke će označiti start trke za koju ne postoji vremenski limit.

 

Spring-Rolls-humanitarna-trka-2018

Spring Rolls 2018

 

Za maloletne učesnike obavezan 1 potpisani primerak saglasnosti roditelja/staratelja na dan trke pri preuzimanju startnog broja. Formu dobijenu na mejlu odštampati, dati roditelju/staratelju da potpiše i obavezno poneti na trku. Štafete uz startni broj dobijaju štafetnu palicu i kratka uputstva u smislu okreta, izmene štafete i komunikacije sa sudijom.

 

Zvanična satnica Spring Rolls trke

 

9:30h -11:30h – Podizanje startnih brojeva na terasi Veslačkog kluba

 

11:40h – Start trke za decu 200m (deca uzrasta do 1. razreda osnovne škole; prijave na dan trke; dobijaju slatki paketić)

 

11:45h – Zajedničko zagrejavanje

 

11:55h – Zajedničko slikanje

 

12:00h – Start individualne trke na 7km (okret na 3.5km)

 

12:10h – Start štafetne trke na 7km (okret na 1.75km)

 

13:00h – Proglašenje pobednika

 

13:10h – Eksplozivno takmičenje u 4 vežbe. Pobednik svake vežbe dobija simboličnu nagradu. Prijave na licu mesta, pri podizanju startnih brojeva.

 

13.30h – Nakon trka sledi tombola sa sve zainteresovane.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište