fbpx

header

Wine Jam festival u Zmajevom gnezdu uz vino i hranu

wine-jam-festival

Novi vinski doživljaj je pred nama i to u Zmajevom gnezdu. Wine Jam festival u subotu 23. jula od 17 do 22 sati na velikoj terasi novog kineskog LDS restorana u atraktivnoj zgradi novoizgrađenog Kineskog kulturnog centra na Novom Beogradu.

 

Beogradska Disko Žurka na Kalemegdanu

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LDS RESTAURANT (@lds_restaurant)

Uz brojna vina bićete u prilici i da degustirate odabrane finger food zalogaje kineske kuhinje što ovu priliku čini posebnim vinskim i gastro iskustvom. Takođe i da svi naučimo po neku kinesku reč, dobro se zabavimo i približimo velikoj kineskoj kulturi.

 

Za ovu priliku i dan, restoran ima specijalnu ponudu da upoznate neke od osnovnih jela sa njihovog menija. Nezavisno od festivala vina a u istom vremenskom periodu od 17 do 22 časa možete rezervisati mesto u samom restoranu i da jedete jedno od tri jela sa set menija za taj dan – Kungpao piletinu, govedinu sa pečurkama ili tofu sa soja sosom i povrćem ako ste vegetarijanaci. Pirinač i prženi brokoli su uključeni uz svako jelo.

 

Cena za Wine Jam festival je 1.800 dinara za jelo, a rezervacije možete izvršiti preko njihovog instagram profila LDS restaurant. Broj mesta u restoranu je ograničen, ali na terasi za festival vina rezervacije nisu potrebne.

 

 

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište