fbpx

header

Wine Garden u Botaničkoj bašti „Jevremovac“

Omiljeni regionalni vinski događaj Wine Garden, koji se održava četvrti put, i ove godine će 11. i 12. juna u Botaničkoj bašti „Jevremovac“ okupiti ljubitelje vina i prirode, a svoju ponudu posetiocima će predstaviti rekordan broj vinarija.

 

Iz godine u godinu broj vinarija i posetilaca Wine Garden se povećava, tako da će ove godine učestvovati rekordnih 70 vinarija. Uz vina najpoznatijih vinarija iz Srbije, posetiocima će svoja vina predstaviti i gosti iz Makedonije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, a u ponudi će biti i vina iz Francuske, Italije i Španije, dok će posebnu pažnju privući vina iz Moldavije i Portugala.

 

 

Biće to pravi vinski piknik na kojem će posetioci moći besplatno da degustiraju sva vina koja će biti u ponudi, a užitak će biti začinjen i muzičkim programom koji će biti raspoređen na čak pet punktova.

 

Pored više stotina različitih vinski etiketa, mesto u Bašti će tog vikenda zauzeti i proizvođači sireva, suhomesnatih proizvoda i drugih slasnih gurmanskih zalogaja.

 

Iako se Botanička bašta prostire na preko 5 hektara površine, zbog ugođaja i komfora, broj posetilaca će biti ograničen i zato na vreme obezbedite svoju ulaznicu.

 

Na svim prodajnim mestima i preko online servisa ticket.rs u prodaji su ulaznice po ceni od 1.200 dinara po danu, a svaki posetilac na ulazu bespovratno dobija vinsku čašu.

 

Kapije Botaničke bašte za posetioce Wine Gardena će oba dana biti otvorene od 14 do 21 čas. Ova manifestaciju uvrštena je među najznačajnije u gradu, a producenti su Udruženje Vinski maraton i Fusion Event.

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište