fbpx

header

Wine Days: Zavodljiva poezija u čaši

wine-days-radisson-collection-hotel

Ljubitelji vina, nadamo se da je vaše čulo ukusa spremno da “iščita” poeziju u čaši – dobrodošli na Wine Days – od 27. do 31. decembra, pod okriljem Radisson Collection hotela!

 

Kroz svakodnevni matine serijal, a kao što sam naziv događaja govori, Wine Days okuplja najbolje srpske vinarije, pružajući svim posetiocima priliku da isprobaju različita vina.

 

Od nešto slađih do kiselijih, od aromatičnih do neutralnih nota, budite sigurni da ćete se zaljubiti već na prvi gutljaj, ali i svaki naredni. Od 16h do 20h, a neretko i do kasnijih sati, Wine Jam omogućuje da probate apsolutno sva vina koja su u fokusu određenog dana, i to uz slasne zalogaje pravo iz gastro kuhinje Radisson Collection hotela.

 

Osim degustacije vrhunskog pića i hrane, posetiocima su obezbeđene promotivne cene “na čašu” i kulinarske specijalitete, pri čemu je svaki trenutak ispraćen live radio programom. DJ Aćim tu je da proprati veselu atmosferu i natera sve prisutne na po koji gutljaj više, a posetiocima je omogućeno i da sami biraju muziku.

 

Kako bi se u potpunosti ispoštovala praznična euforija i dani koji predstoje, Wine Days je u saradnji sa hotelom obezbedio i izvlačenje vrednih poklona. Zaslužujete da se prepustite harmoniji kakvu pruža samo kombinacija adekvatnog vina, muzike i zalogajčića preukusne hrane. Uzdravlje!

close

Prijavite se email adresom, kako biste dobijali najnovije vesti sa našeg sajta.

Vaši podaci neće biti zloupotrebljeni.

Povezane vesti

Popularno

Najnovije

Pozorište